XS
SM
MD
LG
16.12.2023 Stevan Davidović

Zrenjaninci bez premca

Radost ekipe SAS iz Zrenjanina posle pobede u finalu (foto: Sanja Milenković)

Pobednik tradicionalnog Zimskog turnira u malom fudbalu "Novi Bečej 2023" je ekipa SAS iz Zrenjanina, koja je u finalu pobedila RTV iz Novog Sada 2:1. Treće mesto osvojio je Montevideo iz Bečeja, pošto je posle boljeg izvođenja penala pobedio ekipu Fasada Đurđevo iz Vrbasa 7:6, u regularnom vremenu rezultat je bio 2:2.

Pobedničkoj ekipi iz Zrenjanina, koja je igrala u sastavu Rodić, Maljukan, Prec, Živanov, Kvrgić, Marković, Matić, Stanaćev, Petrović, Batinica, pripala je novčana nagarda od 300 hiljada, dok je drugoplasirana ekipa RTV (Gligorijević, Bobar, Ilić, Vujović, Papović, Popović, Lučanović, Simić, Kovačević, Ostojić, Đurić) nagrađena sa 100 hiljada, a trećeplasirani Montevideo iz Bečeja (Vadaski, Dražić, Vorgučin, Dabižljević, Durmiši, Ćulum, Golub, Kobiljski, Drapšin, Korać) sa 50 hiljada dinara.

Za najboljeg golmana proglašen je Đuro Rodić, najbolji strelac je Miloš Moljukan, obojica iz pobedničke ekipe, dok je za najboljeg igrača proglašen Milan Kovačević iz ekipe RTV.

Najbolji strelac Miloš Moljukan i Ranko Janjić (foto: Sanja Milenković)

Utakmice na turniru veoma dobro sudili su: Predrag Beljević iz Futoga, Miloš Jocović iz Novog Sada i Mladen Jerotijević iz Vrbasa.

Turnir, na kojem je učestvovalo 20 ekipa,  uspešno su organizovali KMF „Tisa“ i SRC „Jedinstvo“, uz podršku Sportskog saveza opštine Novi Bečej i pokroviteljstvom lokalne samouprave.

Piše: Stevan Davidović