XS
SM
MD
LG
Da bi ste mogli da koristi Tifo Club mrežu morate se registrovati.

SRBIJA je postavio sliku
Uspesan dan za FK REAL 28
Danas naporan ali i veoma uspešan dan za nase MAČKE 2011 god. po dve utakmice su imale naše dve ekipe na Mini Maxi Ligi u Mionici plus DERBY na SOS Ligi Buducih Sampiona u Beogradu. SKOR za nas prvi tim 3 od 3 tako da smo zadrzali tojest osamili u obe Lige na prvom mestu.Sve pohvale za nase Mackice a sutra pocinje borba na Lazarevackoj Mini Maxi Ligi 2021. Mionica: FK Real 28 5-1 FK Radnicki Valjevo STRELCI: Vilaret 2 Blagojevic Brankovic Djordjevic FK Real 28 6-0 FK Ribnica Mionica STRELCI: Blagojevic Brankovic 2 Pantic Pajkovic Vilaret FK Real 28 (2) 2-3 Senjak Valjevo (2) FK Real 28 (2) 5-8 Senjak Valjevo SOS Liga Buducih Sampiona : FK Real 28 1-0 ŠF Rosenborg STRELAC VILARET Sve nase utakmice mozete pogledati na nasem YOUTUBE KANALU FK REAL 28 LAZAREVAC ! AKO ZELIS PRICU PRAVU TRENIRAJ U FK REALU 28 IZ LAZAREVCA !
0 0 pre 15 sati
acapirot je tipovao utakmicu
0 0 prekjuče
M. Milanović je postavio novu vest
Милочајац почео припреме

Завршен је зимски одмор за фудбалере из Милочаја. На богојављенску ноћ у балону академије ,,Титан’’, на ратарском имању у Краљеву окупили су се стручни штаб, играчи и руководство ФК Милочајац, па је после прозивке и уобичајеног састанка одрађен први тренинг у склопу припрема за напорну пролећну полусезону. Тренеру Мијатовићу се на првом окупљању јавило се 19 фудбалера, махом староседелаца уз велика појачања Шљивића, М. Грујичића и Сретовића. Први тренинг је одрадило 15 момака (голмани Гајић и Петровић и Недељковић, Јовановић, Шљивић, Трифуновић, Маринковић, Главоњић, П. Милошевић, Глишовић, Сретовић, Милосављевић, Гавриловић, М. Грујичић, Андрић), док су са стране рад екипе посматрали Спасојевић, М. Грујичић, Миковић и Радовановић. То наравно није комплетан тим пошто су свој изостанак оправдали Чубрић, Шарац, А. Грујичић, Арсенијевић, Новаковић, овог пута није било голмана Ђуровића Лазаревића, Савића и још неких играча која се спомињу као појачања, али ће се сви они убрзо прикључити тренинзима. Рад је протекао у одличној атмосфери, што је такође битан фактор, како би екипа потпуно спремна дочекала наставак првенства. Сазнајемо да се ради на довођењу још 2-3 квалитетна играча, о чему ће јавност бити благовремено обавештена. Радује и вест да ће у пролећном делу клуб много више рачунати на Стефана Шарца, који у јесењем делу, због приватних и пословних обавеза одиграо свега пар мечева. С обзиром да се ради од дугогодишњем капитену Карађорђа из Рибнице у окружном и зонском рангу, свакако ће стручни штаб добити значајног адута, а тим на додатној чврстини и квалитету посебно у скок-игри. Не мање важна је и чињеница да нико од првотимаца из јесењег дела првенства није изразио жељу да напусти клуб.Према плану стручног штаба тренинзи ће се одвијати уторком и четвртком од 20 часова у већ поменутом балону, а ускоро, када то временске прилике дозволе, кренуће се и са одигравањем серије контролних мечева, које ће шефу Мијатовићу послужити да искристалише најбољу поставу.

Кренули су Милочајци вероватно пре свих ривала, што јасно говори о озбиљним плановима свих у клубу. Сви су свесни ситуације да у лиги од 16 тимова, по најцрњем сценарију чак 7 може да заврши у нижем рангу, а ако се узме у обзир и чињеница да 5-6 екипа претендује на виши ранг, јасно је да ће пролећни део бити паклено тежак, тако да ће само најспремнији клубови остварити своје циљеве. Темељ је постављен, следи напоран рад, који уз квалитетно одрађену допунску селекцију представља једини исправан пут који треба да клууб из Милочаја обезбеди улазак у мирну луку. На основу традиције и тренутног стања ова лига је по мери Милочајца, па се ваља потрудити да тако и остане, док се не створе услови и за нешто веће амбиције.

слика: ФК Милочајац пред први овогодишњи тренинг

Prikaži manje
Завршен је зимски одмор за фудбалере из Милочаја. На богојављенску ноћ у балону академије ,,Титан’’, на ратарском имању у Краљеву окупили су се стручни штаб, играчи и руководство ФК Милочајац, па је после прозивке и уобичајеног састанка одрађен први тренинг у склопу припрема за напорну пролећну полусезону. Тренеру Мијатовићу се на првом окупљању јавило се 19 фудбалера, махом староседелаца уз...
Prikaži sve
0 0 pre 4 dana
Branke90 je kreirao novo takmičenje
Prva hokej liga Srbije
0 0 pre 4 dana
Ikica je tipovao utakmicu
0 0 pre 5 dana
Administrator je tipovao utakmicu
0 0 pre 5 dana
ZmajJova je podelio utakmicu
0 0 pre 8 dana
1 komentara
ZmajJova
Utakmica odigrana 14.01.2021.
pre 8 dana 0 · 0
Branke90 je kreirao novo takmičenje
Liga mlađih pionira Beograda grupa "V"
0 0 pre 13 dana
Branke90 je kreirao novo takmičenje
Liga mlađih pionira Beograda grupa "B"
0 0 pre 13 dana
Poslednja slika
SRBIJA pre 15 sati
Poslednji video
Bojan Koturović pre mesec dana