XS
SM
MD
LG
Da bi ste mogli da koristi Tifo Club mrežu morate se registrovati.

M.M.Petrović je postavio sliku
Stefan Unić
Stefan Unić, mlad i talentovanm student i sportista
0 0 pre 21 minut
M.M.Petrović je postavio sliku
Stefan Unić - Plivač "PK RASINA KRUŠEVAC"
Stefan Unić pored studiranja i bavljenja naukom je i aktivni plivač u Plivačkom Klubu Rasina u Kruševcu.
0 0 pre 24 minuta
M.M.Petrović je postavio sliku
Stefan Unić - Sportista i student mašinstva iz Trstenika
Mladi i talentovani sportista i student mašinstva Stefan Unić iz Trstenika.
0 0 pre 26 minuta
Miroslav Đorđević je postavio link
0 0 pre 18 sati
Saša Šarbane Ub je kreirao novo takmičenje
Međuopštinska liga Kolubara - grupa Istok
0 0 juče
Lelke je kreirao novo takmičenje
Srpska liga Beograd
0 0 juče
Zarko Arsić je postavio novu vest
Župa počela pripreme za takmičenje u Zoni ,,Zapad".

Fudbaleri Župe su počeli pripreme za prvenstvo u Zoni,,Zapad " .Novi sef stručnog štaba je Miodrag Jovanović. Župa je sa čuvala kostur tima od prošle sezone si su doveli nekoliko pojacanja , Ivan Vuletić, Nikola Radović (lkoji su došli iz ekipe Župski Biseri, Filip Kovačević ,Aleksandar Lazarevića su došli iz ekipe  Sloga Dašnica,Ilija Milić je došao iz ekipe Trajala ,Nemanja Nikolićje došao iz ekipe Rubin Donji Stupanj.Takodje prvom timu su priključeni i kadeti : Savić,Sekulović,Knežević,Milićević,Radovanović,Bašić. Župu su napustili nekoliko igrača : Blagojević.Ilija  je prešao u srpskoligasa Trstenik PPT,Marković Ilija je prešao u ekipu Meševa,Todorović Nikola i Milošević Nikola  si presli u ekipu Garevine , Župa je odigrala do sada dve pripremne utakmice  savladali su ekipu Sloge iz Majdeva rezultatom 3:0 i Kopaonik ubedljivo 9:0 . U planu  su da se odigraju još nekoliko pripremnih utakmica od pred početak sezone .

 

Prikaži manje
Fudbaleri Župe su počeli pripreme za prvenstvo u Zoni,,Zapad " .Novi sef stručnog štaba je Miodrag Jovanović. Župa je sa čuvala kostur tima od prošle sezone si su doveli nekoliko pojacanja , Ivan Vuletić, Nikola Radović (lkoji su došli iz ekipe Župski Biseri, Filip Kovačević ,Aleksandar Lazarevića su došli iz ekipe  Sloga Dašnica,Ilija Milić je došao iz ekipe Trajala ,Nemanja Nikolićje došao iz...
Prikaži sve
0 0 juče
Zarko Arsić je postavio novu vest
Kopaonik izgubio u pripremnih utakmici od Župe.

Kopaonik  0  (0)

Župa          9  (5)


Brus - Gradski Stadion. Gledalaca : 100 .Sudija: Marković Lazar (Aleksandrovac).Strelci Vuletic 6, Ivanović ,10,13.21, Milić , Lazarević , Radović (dva puta).


Kopaonik: Jovanović, Živanović,Burgic,N.Knežević, N.Vidojević,N.Vidojević, N.Vuletic,Čaloveić,Mihajlivić, Radosavljević,Matić. 


Župa: Blagojević, Cvetić,Stepić,L. Kovačević, Stepić,Ćirić,Ugrinić,Radovanović,Milić,Vuletić,Ivanović.Igrali su jos: N.Radović , F.Kovačević ,Savić, N.Nikolić , Ignjatović,Đorđević,Sekulović,Bašić,Milićević,S.Knežević ,Lazarević,Bogdanović,Gašić. 
I ako nisu počeli pripreme i pored teske finansijske   situacije Kopaonik je odigrao pripremnu  utakmicu sa ekipom Župe. Župski zonas je bio bolji i slavio ubedljivim rezultatom 0:9.Prvu šansu su imao Kopaonik u 3 minutu kada sa desne strane odlično centrira Radosavljević a Marko Vidojević  sa samo nekoliko metara sutira glavom a golman župe sjajno interveniše. U 6 minutu povela je Župa  a strelac je bio Vuletić. Župa je povećala prednost preko Ivanovića  koje se triput upisao u strelce u 10,13,21, a do kraja poluvremena Milić je postigao gol za 0:5. U drugom poluvremenu u strelce su se upisali i Lazarević, Milićević,Radović dva puta .Pred kraj imao je kopaonik još jednu šansu ali je Živanovic pogadja prečku.   

Prikaži manje
Kopaonik  0  (0) Župa          9  (5) Brus - Gradski Stadion. Gledalaca : 100 .Sudija: Marković Lazar (Aleksandrovac).Strelci Vuletic 6, Ivanović ,10,13.21, Milić , Lazarević , Radović (dva puta). Kopaonik: Jovanović, Živanović,Burgic,N.Knežević, N.Vidojević,N.Vidojević, N.Vuletic,Čaloveić,Mihajlivić, Radosavljević,Matić.  Župa: Blagojević, Cvetić,Stepić,L. Kovačević,...
Prikaži sve
0 0 juče
PFS Subotica je kreirao novo takmičenje
PFL Subotica
0 0 juče
Andrija95 je kreirao novo takmičenje
Druga rasinska okružna liga
0 0 prekjuče
Korisnici na mreži 2
Poslednja slika
M.M.Petrović pre 21 minut
Poslednji video