XS
SM
MD
LG
Da bi ste mogli da koristi Tifo Club mrežu morate se registrovati.

Ivan S. je postavio novu vest
ДЕРБИ ЗАЧЕЉА

У недељу под покровитељством ФСБ игра се меч 14 кола Међуопштинске лиге Б између ФК Свети Стефан и ФК Млади Пролетер. Биће ово јако интересантна утакмица пошто се састају две последње пласиране екипе. Тим из Сланаца успео је у досадашњих тринаест првенствених кола да освоји свега 8 бода и тренутно се налазе на прветпоследњој 11 позицији само захваљујући бољој гол разлици која је -14. Гостујућа екипа је такође до овог кола освојила 8 бода и има за један гол лошију гол разлику од данашњег противника -15, што је приморава да буде "фењераш". Видећемо да ли је тренер домаћег клуба Небојша Ђуђевић нашао добитну комбинацију за данашњи меч, и спреман да се колеги са супротне стране реваншира за пораз у јесењем делу првенства када је екипа Младог Пролетера успела на свом терену славити са 2:0.

Утакмица ФК СВЕТИ СТЕФАН - ФК МЛАДИ ПРОЛЕТЕР игра се у недељу 11. Априла са почетком у 13часова на терену ФК Лепушница у Глогоњском риту.

Судијску тројку ће чинити: 

Главни судија - Лечић В.

Први помоћник - Драгић Л.

Други помоћник - Бошковић Н.

Делегат - Јарић Ж.

Prikaži manje
У недељу под покровитељством ФСБ игра се меч 14 кола Међуопштинске лиге Б између ФК Свети Стефан и ФК Млади Пролетер. Биће ово јако интересантна утакмица пошто се састају две последње пласиране екипе. Тим из Сланаца успео је у досадашњих тринаест првенствених кола да освоји свега 8 бода и тренутно се налазе на прветпоследњој 11 позицији само захваљујући бољој гол разлици која је -14. Гостујућа...
Prikaži sve
0 0 pre 19 minuta
ivanlaloviclesnica je podelio utakmicu
0 0 pre 3 sata
1 komentara
ivanlaloviclesnica
Zeman 70.min KU /R/ Stjelja 85.min /D/
pre 3 sata 0 · 0
Petar77 je podelio utakmicu
0 0 pre 3 sata
1 komentara
Petar77
Utakmica prekinuta u 17.minuti Gosti došli s 8 igračica,dve igračice se navodno povredile a kada je došao lekar naprasno ustale i sa osmehom napustile teren Sve u svemu cirkus u režiji gostujućeg tima
pre 3 sata 0 · 0
Mramorak je podelio utakmicu
0 0 pre 4 sata
1 komentara
Mramorak
Probudili su se konačno Mramorčani i upisali prve prolećne bodove. Nije sve bilo bajno, gosti su poveli, ali su domaći uspeli da se izdignu i slave na kraju.
pre 4 sata 0 · 0
Milj123 je podelio utakmicu
0 0 pre 4 sata
ФКБС je tipovao utakmicu
0 0 pre 5 sati
Rista i još 1 korisnika su tipovali utakmicu
0 0 pre 10 sati
Rista je tipovao utakmicu
0 0 pre 10 sati
Poslednji video