XS
SM
MD
LG

Roksa će treću godinu zaredom predstavljati Srbiju na IESF šampionatu!

Foto: SESE

Rokić je ponovo dokazao da mu niko nije ravan.

U subotu, 20. aprila održala se LAN završnica nacionalnih eFootball kvalifikacija za svetski IESF šampionat, koji će se održati u Rijadu od 11. do 19. novembra. Na kvalifikacijama su se okupili veterani eFootball scene u Srbiji, uključujući našeg dugogodišnjeg šampiona, Marka ”Roksa” Roksića.

Očekivano, najveći favorit bio je upravo Roksić, koji se prvo susreo sa Vukom ”PerunThunderGod” Aleksićem. PerunThunderGod ga je ozbiljno namučio, ali je Roksa ipak bio spremniji. Sa rezultatom 2-1, plasirao se u veliko finale, gde ga je čekao Nikola ”Football_Hunter4” Aleksić.

Roksić je u ovom duelu bio dominantniji – trijumfovao je sa rezultatom 2-0 i ponovo se pokazao kao najbolji eFootball igrač Srbije. Time je obezbedio direktan plasman za Svetski Esports Šampionat u Rijadu!

roksa-efootball-irl2024-iesf2024-final-bracket-24-1

Foto: SESE

Ovo je treća godina zaredom kako će Roksa predstavljati Srbiju na IESF šampionatu.Na prošlogodišnjem prvenstvu u Rumuniji dogurao je do četvrtfinala. U Rijadu očekujemo još bolji rezultat!

I time smo zvanično zatvorili IRL 2024 sezonu. Srpski Savez Elektronskih Sportova i Esportova (SESE) bi želeo da se zahvali svim učesnicima i poželi našim ostalim predstavnicima sreću na predstojećim regionalnim kvalifikacijama. Više informacija uskoro!

LAN završnicu nacionalnih eFootball kvalifikacija možete pogledati ovde.

Izvor: RUR