XS
SM
MD
LG

Ekipa Metal plast Blace osvajač noćnog turnira "Razbojna 2024"

Foto: Žarko Arsić

Sinoć je odigrano veliko finale noćnog turnira u malom fudbalu "Razbojna 2024".Ove godine na turniru je bilo prijavljeno 16 ekipa koje su bile raspoređene u četri grupe po četri ekipe. Finalno veče počelo je utakmicama polufinala u kojima su se sastale ekipe FK FUD i Brus 2024 u kojoj je ekipa FUD-a posle nerešenog rezultata u regularnom delu pobedila posle boljeg izvođenja penala rezultatom 2:1 strelci za ekipu FUD-a bili su Simić i Vuković dok je strelac za ekipu Brus 2024 bio Milićević.

U drugom polufinalnom susretu sastale su se ekipe Metal plast koja je savladala ekipu Caffe klub Moskva rezultatom 4:2 (1:2) strelci za ekipu Metal plast bili su Stojković, Blagojević,Pecić i Kitić a za Caffe klub Moskva strelci su bili Savić i Čaloveić.

Posle polufinalnih utakmica dodeljene su medalje ekipama mlađih uzrasta treće mesto je osvojila ekipa Orlovi druga je bila ekipa Lepenac Pesak dok je prvo mesto osvojila ekipa Razbojne posle dodele usledo je vatromet. Zatim je odigrana utakmica za treće mesto kod seniora u kojoj su se sastale ekipa Brus 2024 i Caffe klub Moskva gde je Caffe klub Moskva pobedila rezultatom 0:2 (0:1) a strelci su bili Đorđević i Marko Marković .

U finalu su se sastale dve najbolje ekipe Metal plast je pobedio rezultato 7:4 (5:3) strelci za pobedničku ekipu bili su Pecić tri puta, Kitić dva i Jozić dva a kod ekipe FUD-a Vuković dva puta Virijević i Rakićević. Zatim su najpre dodeljene pojedinačne nagrade: za najboljeg strelca turnira proglašen je Dalibor Čaloveić iz ekipe Caffe klub Moskva, za najboljeg golmana proglašen je Sava Trajković iz ekipe Brus 2024, a za najboljeg igrača proglašen je Andrija Pecić iz ekipe Metal past Blace.

Potom su dodeljene ekipne nagrade treće mesto osvojila je ekipa Caffe klub Moskva i nagradu od 10.000 dinara, druga je bila ekipa FUD-a koja je osvojila 20.000 dinara, a pobednik turnira je ekipa Metal plast iz Blaca je osvojila nagradu od 60.000 dinara.