XS
SM
MD
LG

Golman Bujaković pristupio Voji Gačić

Goran Bujaković i trener Mile Gačić

Fudbaleri Voje Gačić članovi Južnobanatske lige Zapoad još s na odmoru za novu sezonu žele da imaju jači sastav, trener Mile Gačić radi na pojačanjima i prvi novaljija je iskusni golman Goran Bujaković.

-Vrato nam se Bujaković koji će ponovo imati duplu ulogu u našem klubu braniće i radiće sa mladim golmanima u klubu. Oko novih igrača razgovaramo na tu temu, ali pre svega želimo da deca iz našeg omladinskog pogona imaju priliku da igraju. Najvažnije da za sada niko nije odlučio da ode iz kluba i u planu su da dovedemo nekoliko mladih fudbalera kako bi bili jači za nove izazove.- rekao je Gačić.

Prvo pojačanje je povratnik golman Goran Bujaković (40) koji će ujedno raditi i sa mladim golmanima u Voja Gačić. Iskusni golman Bujaković je ponikao u Dinamo 1945, a uspešno branio u Vardar, Stari Tamiš, Obilić, Mladost (Omoljica), Borac (starčevo), Dolinu, Jedinstvo Stević, Budućnost (BBB), Spartak 1911 odakle je došao u Voju Gačić.

-Drago mi je da sam se vratio i postao član ovako dobro organizovanog kluba kao što je Voja Gačić. Maksimalno ću se truditi da se nametnem i daću sve od sebe da moj novi-stari klub ostvari zacrtane planove u novoj sezoni.