XS
SM
MD
LG

FSP Pančevo: Uspešan seminar delegata

Bojan Jevtić, Dejan Potočan, Zoran Janović

U Plandištu je održan seminar za delegate Područne lige Pančevo gde je od 20 bilo prisutno 16 delegata koji su uspešno završili testiranje. Seminar su vodili komesar za takmičenje Područne lige Pančevo Zoran Janović, sekretar FSO Vršac Dejan Potočan, predsednik KUS Bojan Jevtić. Seminar je otvorio i delegate upoznao sa novim promenama propozicija i uslovima koji su potrebne za odigravanje utakmica u novoj sezoni Zoran Janović i rekao:

-Ispred saveza želim da naglasim da je protekla sezona bila dobra i da smo dosta toga dobro uradili što se tiče takmičenja i da su klubovi lakše organizovali svoje utakmice po propozicijama za ovaj rang takmičenja. Moram da naglasim da ste kao delegati vrlo dobro obavljali svoje zadatke, što je najbitnije da nismo imali nijedne primedbe na vaš rad od klubova. Što se tiče propozicije za takmičenje u novojmsezoni, sve imate na sajtu FSP Pančevo i očekujem da ćete biti uspešni kao i prethodnih sezona.

Prvenstvo startuje 17/18.avgusta komesar za takmičenje Janović koji je punih 10 sezona na ovoj funkciji i po uspešnom završetku testiranja je rekao:

- Dugo godina smo zajedno i nastavljamo u novom prvenstvu sa još većim obavezama gde želimo da pomognemo klubovima da se takmiče u fer i sportskoj borbi, a ko bude najbolji neka pobedi na kraju sezone. Želim da napomenem da su klubovi upoznati sa novim propozicijama i da će uz vašu pomoć i njima biti lakše da što bolje organizuju svoje utakmice u novoj sezoni.