XS
SM
MD
LG

III Memorijalni turnir "Dragan Stanković": U finalu Vulturul i Budućnost (SC)

Uprvoj utakmici turnira gosti iz Grebenca zasluženo su se plasirali u finale posle pobede nad domaćinom iz Bele Crkve kada su iskoristili svoje prilike pred golom Sedljaka. Vojvođanski ligaš imao je više od igre, ali su gosti došli u vođstvo golomČabovića kada je savladao golmana Sedljaka. Posle pet minuta igre priliku je iskoristio pred golom Antića, domaći fudbaler Nedeljković i izjednačio rezultat. U ravnopravnoj igri obeju ekipa desetak minuta pre kraja meča Mikić je uspeo da iskoristi ukazanu priliku i savlada golmana Sedljaka za pobedu svog tima. 

BAK-Vulturul 1:2 (0:1)

Bela Crkva.Gledalaca:100. Sudija: Igor Andrejić (Bela Crkva). Strelci: Nedeljković u 50 za BAK, Čabović u 25, Mikić u 80 minutu za Vulturul.

BAK: Sedljak, Koci, Starović, Jožić, Juga, Milković, Nedeljković, Marić, A.Jungić, Anka David, Sekulović. Igrali su još: Anđelić, Kračunjel, Zabrkić, Sambor, Trifunović, Stanković, Mihajlović.

VULTURUL: Antić, Mikić, Stanković, Petrić, Radisavljević, Rudić, Borka, Stjepanović, Ignjatović, Gužvica, Đurkin. Igrali su još: Čolak, Čabović, Mazaran, Zarkula.

 

U drugom meču fudbaleri iz Srpske Crnje bili su bolji od novog vojvođanskog ligaša Dolova i danas će u finale igrati protiv Vulturula za pobednički pehar. Istakao se iskusni Mastilo koji je sa dva pogotka otvorio put ka pobedi svog tima. U strelce se upisao i Kuburović, čast Dolovaca spasio je svojim golom Filip Pešterac.

Dolovo -Budućnost (SC) 1:3 (0:0)

Bela Crkva: Gledalaca:100. Sudija: Ivan Ferenček (Bela Crkva). Strelci:Pešterac u 64 za Dolovo. Mastilo u 52 i 55, Kuburović u 58 minuti za Budućnost.

DOLOVO: Crveni, M.Cvetković, S.Cvetković, Jačimovski, Pešterac, Pomar, Nistor, Đorđević,Kozak, Filipov, Sdvigov. Igrali su još: Nastorović, Savkov.

BUDUĆNOST (SC): Kuručev, Stanić, Ajdarić, Kuburović, Hovanec, J.Tomin, M.Tomin, Kondić, Kovačević, Mastilo, Dragoljić. Igrali su još: Rakac, Stoićev.