XS
SM
MD
LG

Bečejci izgubili u prvoj proveri od Sloge u Čonoplji

Fudbaleri Bečeja - FOTO: V. Jankov

Poraz Bečejaca u prvoj proveri tokom aktuelnih priprema. Bolja od njih bila je povratnik u srpskoligaški karavan Sloga iz Čonoplje. Momci sa Tise su u golom Stankovića u 20. minutu poveli i na odmor se otišlo „minimalcem“ u njihovu korist, ali u nastavku su domaći nadigrali novu postavu Bečejaca i sa tri gola završili utakmicu sa 3:1 u njihovu korist.

- Utakmicu je započeo tim koji se kvalitetom nameće kroz pripremni period, a u nastavku su priliku dobili, uglavnom, igrači koji su na probi ili koji su imali pauzu zbog povreda. U prvom poluvremenu smo igrali korektno i parirali rivalu, više igrali na njihovoj polovini, a u nastavku je Sloga duže zadržala ekipu iz prvog poluvremena i napravila razliku u kvalitetu i rezultatu.

Nema sumnje, ovom rosteru je potrebno još par kvalitetnih igrača i oni se moraju što pre angažovati, kako bi bilo vremena da se uigraju do starta prvenstva, komentar je trenera Bečejaca Dragana Ivanovića po povratku iz Čonoplje.

Bečejci su u prvom poluvremenu igrali u sledećem sastavu: Milovanov, Petrović, Vlaisavljević, N. Vještica, Velkovski, Tutnjević, Milovanović, Stanković, Simin, Trkulja, Radaković. U nastavku su igrali: Marković, Ćuk, Petrović, Hardi, Božičić, V. Vjetica, Stanojev, Jokić, Medić, Milojević.

- Dobili smo izveštaj sa testiranja i nismo se iznenadili što su rezultati u domenu izdržljivosti nešto slabiji, jer je na dan testiranja bilo izuzetno toplo vreme, ali sve će nam poslužiti da napravimo još bolji plan i program rada za period do starta prvenstva, dodaje trener Ivanović.

Sada je rukovodstvo na potezu, prvenstvano sportski direktor Miloš Andrić i član Uprave Dejan Stanojev, radi dovođenja još par igrača u saglasnosti sa trenerom Ivanovićem. Serijal kontrolnih utakmica se natavlja u sredu, kad u goste stiže još jedan povratnik u srpskoligaški fudbal OFK Vrbas.

U subotu je rival trebao da bude Solunac iz Karađorđeva, ali su oni otkazali gostovanje, pa će rival biti Tisa iz Adorjana.

V. Jankov