XS
SM
MD
LG
Predrag14 je postavio novu vest
Lavovi uspešniji od komšija!

Foto: FK ČSK Pivara

ČSK Pivara uspela je da na svom terenu savlada ekipu Budućnosti iz Gložana. "Lavovi" su uspeli da odnesu ceo plen tek u finišu, pošto je precizan bio Dušan Nemet. Niz se sad produžio na četiri meča zaredom u kom su Čelarevčani uspeli da trijumfuju. Nešto slabija igra obe ekipa. Domaćin pritiskao i imao loptu tokom većeg dela meča, gosti su pokušavali peko individualnih akcija da uhvate domaće igrače na "spavanju", ali pre svega zahvaljujući vrlo dobrom Šovenu i Sikiriću, svi napadi preko Srnke, Žemberija i Adameka bili su samo pokušajii da se ugrozi gol, ali nijedan šut koji je upućen ka golu domaćina nije bio "rizičan". U prvom poluvremenu pogotovo bez većih šansi, većina šuteva domaćih bila je izblokirana ili su šutevi jednostavno bili daleko od gola. U drugo poluvreme se ušlo isto "pažljivo" na obe strane, odbrane nisu imale većih grešaka sve do nekog 65. minuta. Šanse ređaju u tih 20 minuta domaći preko Zagorčića, Perunovića, Nemeta i Cicmila ne dolaze do pogotka, a gosti su mogli doći u vođstvo preko Srnke i Adameka. U 85. minutu Nemet nalazi u najboljoj šansi na utakmici kad mu Saračević stavlja loptu na tacnu a on iz sjajnog šuta biva malo neprecizan jer lopta od stative odlazi u gol-aut. I onda po istoj strani ista akcija, Nemet je opet bio nepokriven od strane gostujuće odbrane koja je zaspala, utrčava na centaršut Panića i sprovodi loptu iza golmana Ivaniševića za veliku radost "Lavova" i novu recku!

ČSK se nalazi na 3. mestu tabele PFL Sombor sa 25 osvojenih bodova, a ekipa Budućnosti se nalazi na 7. mestu sa 14 osvojenih bodova. U sledećem kolu ČSK dočekuje lidera Hajduk iz Stapara, a Budućnost dočekuje Polet iz Karavukova.

 

ČSK Pivara - Budućnost Gložan 1:0 (0:0)

Stadion FK "ČSK", Čelarevo. Gledalaca: 150. Sudija: Dejan Nađ (Ruski Krstur). Strelci: Dušan Nemet 89'. Žuti kartoni: Dušan Sikirić u 60', Ognjen Glišić u 67', Aleksa Pravilović u 75' i Nikola Panić u 90. minutu (ČSK), Ilija Popadić u 73', Filip Đumić u 85' i Vladimir Ralević u 89. minutu (Budućnost). Crveni kartoni: Vladimir Ralević u 89' (Budućnost). Igrač utakmice: Dušan Nemet (ČSK).

ČSK PIVARA: Tankosić 8, Sikirić 7,5, Panić 7, Pravilović 6,5, Cicmil 6,5 (Saračević od 70' - 6,5), Perunović 6,5 (M. Ileš od 80' 6,5), Siljanovski 6,5, Šoven 7,5, Gajdobranski 7, Zagorčić 6,5 (Glišić od 57' - 6,5), Nemet 8,5.

BUDUĆNOST: Ivanišević 6,5, Ljubičić 6,5, Ralević 6,5, Popović 6,5, Žemberi 7, Đumić 6,5, Srnka 7, Adamek 7,5, Papić 6,5 (Brkljača od 78' - 6,5), Duvnjak 7 (Popadić od 70' - 6,5), Medić 7.

0 0 pre godinu dana
Poslednja slika
Poslednji video
Administrator pre 2 sata