XS
SM
MD
LG

Treća pobeda kuglaša Vojvodine u novoj prvoligaškoj sezoni

Hunor Radatovič je zabeležio najbolji rezultat u okršaju sa Inđijcima - foto: KK Vojvodina

Kuglaši Vovodine iz Bačkog Gradišta ubedljivo su pobedili Železničar iz Inđije u četvrtim kolu Prve lige Srbije - grupa Vojvodina. Rezultat 3.393:3.276 (2:0) sve kazuje, a mi dodajemo da je Hunor Radatovič i u ovom kolu zabeležio najbolji rezultat meča u Novom Bečeju, gde su Gradištanci i dalje domaćini.

Radatovič je oborio 597 čunjeva, a ostali igrači Vojvodine su zabeležili sledeće rezultate: Janoš Majoroš 580, Gabor Kurcinak 566, Marko Erdeljan 562, Ivan Vojnović 547 i Milan Kaćanski 541.

 - Sa trećom pobedom u prva četiri kola nalazimo se u vodećem kvartetu sa po šest bodova. Pored nas, tu su Kordun iz Kljajićeva, Banat iz Zrenjanina i 13. maj iz Novog Sada. U petom kolu gostujemo Apatinu, koji je trenutno pretposlednji sa samo dva boda. Međutim, neće nasti zavarati, je su kvalitetniji od rezultata koje su do sada beležili, pa ćemo tom meču priću maksimalno odgovorno i pokušati da se vratimo sa nova dva boda na kontu, umereni je optimista trener - igrač Vovodine Milan Kaćanski.

U petom kolu, pored gostovanja Vojvodine u Apatinu, sastaju se još Dolina – Kordun u Padini, u Debeljači Spartak i Slavija iz Kovačice, u Rumi Srem – Banat iz Zrenjanina i u Golubincima: Žečezničar - 13. naj iz Novog Sada.

V. Jankov