XS
SM
MD
LG

VIII Memorijalni turnir "Miroslav Kovač-Kovi" - Pobednik turnira domaća Dolina

Fudbaleri Doline

U finalu turnira fudbaleri Doline pružili su dobru igru i osvojili pobednički pehar. Trener Nenad Rošulj može biti zadovoljan igrom svojih fudbalera koji su brzo došli do prednosti u 5.minutu Trnovski je zatresao mrežu golmana Bujakovića. U otvorenoj igri bilo je prilika pred oba gola, ali su Padinci udvostručili prednost golom Jonaša desetak minuta pre kraja meča. Pobedniku i kapitenu Vladimiru Bančovu pehar je predao predsednik FSO Kovačica-Opovo Predrag Perović.

Na turniru je proglašen i najbolji igrač David Delić (Dolina) kojem je predsednik Doline Vlado Pap predao pehar ispred kluba. U utakmici za treće mesto Baranđani su ostvarili pobedu golovima Rajšića i Cukića kada su uspeli posle dobrih akcija da zatresu mrežu golmana Kotuljače. Za ekipu Radničkog nastupio je Dragomir Šušnjar koji je sa svojih 58 godina bio najstariji na terenu i pokazao da još uvek može da pomogne timu iz Barande. U drugom poluvremenu fudbaler Janošika Ardeljan uspeo je da smanji rezultat kada je savladao golmana Babina.

Dolina-Voja Gačić 2:0 (1:0)

Padina. Gledalaca: 150. Sudija: Marko Marković (Pančevo). Strelci: Trnovski u 5, Jonaš u 80 minutiu.

DOLINA: Katanić, Popović, Cerović, Borojević, Vlajin, Jonaš, D.Šimak, Janković, Trnovski, Kotvaš, Delić. Igrali su još: Simić, Labat, Nemček, F.Šimak, M.Šimak, Stupar, Kovač.

VOJA GAČIĆ:Bujaković, Dakić, Dimitrije, Dragomirović, Nikolić, Halas, Rakonjac, Ivanov, Dukovski, Janačković, Abramović. Igrali su još: Puškaš, Dalipi, Salčelić, Pejanović, Kastratović.

Utakmica za treće mesto

Radnički (B)-Janošk 2:1 (2:0)

Padina. Gledalaca: 100. Sudija: Bojan Džafić (Pančevo). Strelci: Rjšić u 32, Cukić u 43 za Radnički, Ardeljan u 71 minutu za Janošik.

RADNIČKI (B):Babnn, Banovac, Petrov, Radojev, S.Divljački, Babin, Šušnjar, Rajšić, Bogić, Dobrić, Cukić.

JANOŠIK: Kotuljač, Sladaković, Stanić, Ardeljan, Ilić, Petrović, Nešić, Čoloka, Mijatović, Sokola, Đurđević. Igrali su još: Krpec, Đurica, Blanuša.

 

Predsednik FSO Kovačica-Opovo Predrag Perović, najbolji igrač David Delić (Dolina), predsednik Doline Vlado Paop