XS
SM
MD
LG

Ekipa "Zlatno zrno Pecić" pobednik memorijalnog turnira "Veroljub Pecić Verba" u Dublju

Detalj sa jedne od utakmica memorijalnog turnira u Dublju kod Trstenika - foto: D.Ivanović

U dvorištu područne osnovne škole "Sveti Sava" u Dublju održan je već tradicionalni memorijalni turnir u malom fudbalu "Veroljub Pecić Verba".

Turnir je prekidan zbog nevremena i obilne kiše koja je padala, ipak sve se dobro zavržilo a svake večeri zanimljive utakmice posmatrao je veliki broj gledalaca. Beležimo i dobro suđenje kruševačkih arbitara Bojana Milića i Dušana Stojanovića. Prema rečima delegata i komentatora na ovom turniru Branislava Baneta Pavlovića, bilo je prijavljeno 11 ekipa igralo se u noćnom terminu uz prisustvo komaraca koji su žestoko napadali prisutne.

Organizator turnira bio je ovdašnji FK Kamenorezac 76 uz pomoć MZ Dublje i Sportskog saveza Trstenik. Svi odigrani susreti bili su uzbudljivi i neizvesni do kraja, u polufinalnim utakmicama ekipa "Standard NN" i "Zlatno zrno Pecić" u regularnom toku igrali su nerešeno, a penalima pobeda je pripala ekipi "Zlatno zrno Pecić" 3:4.

Druga polufinalna utakmica "Taša sport" - "Mebit" 3:2 a za treće mesto su se borili "Standard NN" i ekipa "Mebit" 6:6 penalima 9:8 za "Standard NN".

Finalna utakmica najboljih ekipa bila je ubudljiva i neizvesna igrali su "Zlatno zrno Pecić" i ekipa "Taša sport", regularan tok bio je 2:2 a penalima 4:3 za ekipu "Zlatno zrno Pecić", koja je tako postala pobednik ovog memorijalnog turnira u malom fudbalu u Dublju.

Proglašeni su posle utakmice i najbolji golman i najbolji strelac turnira, najbolji golman je Mateja Matović iz ekipe "Zlatno zrno Pecić", a najbolji strelac na turniru bio je član ekipe "Taša sport" David Miković.