XS
SM
MD
LG

Može li mladost prdvođena Emilijom Žakić protiv iskusnijeg sastava Ubljanki?

Foto: okjedinstvo.org.rs

Trener odbojkašica Jedinstva iz Stare Pazove, Jovo Caković, na finale gleda kao praznik odbojke. - Prvi put učestvujemo u novom obliku finalnog turnira, bez polufinalnih utakmica, i gledajući prošlogodišnju završnicu u Lajkovcu nosim pozitivne utiske. Caković nije propustio priliku da se zahvali koleginici Marijani Boričić na pohvalama izrečenim za igru njegove ekipe.

- Hvala joj što zna da poštuje naš rad i rezultate. Ub igra tek drugu sezonu u Super ligi. Prošle sezone su igrale baraž za opstanak, a sada su u samom vrhu i to dovoljno govori o napretku i kvalitetima domaćina finala. Biće to dijametralno sudar jedne iskusne i prekaljene ekipe Uba i naše mladosti. Kod mojih igračica postoji sinteza dobre energije koju ispoljavaju na svakoj utakmici i nadam se da će imati svoj dan i odneti pobedu u najvažnijoj utakmici  sezone -oprezni je optimista trener Jovo Caković. Jedinstvo je do sada igralo u tri finala i jednom su osvojili pehar pobednika kupa.

Slično razmišlja i kapiten Emilija Žakić. - Domaćinstvo za naše rivalke može biti, u jednu ruku prednost, ali psihološki pritisak. Očekujem dobru i kvalitetnu odbojkašku prdstavu i nadam se da će publika uživati - poručila je jedna od najboljih igračica Super lige.