XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

VoŔa izgubila od TSC-a

06.03.2022 fkvojvodina.rs

Detalj sa meča - foto: fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine izgubili su od TSC-a rezultatom 0:1 (0:0) u 26. kolu Super lige Srbije. Povodom 108. rođendana FK Vojvodina, član Upravnog odbora kluba Petar Đurđev i bivÅ”i fudbaler ā€žstare dameā€œ Slobodan Jovanović su pre početka utakmice postavili venac na bistu osnivača FK Vojvodina dr Koste Hadžija, koja se nalazi ispred stadiona ā€žKarađorđeā€œ.

Ā 

Takođe, neposredno pre početka meča, fudbaleru Vojvodine Mladenu Devetku je uručen uramljen crveno-beli dres sa brojem 100 i njegovim prezimenom na leđima, s obzirom na to da je u proÅ”lom kolu protiv Kolubare odigrao svoj jubilarni 100. meč za prvi tim ā€žstare dameā€œ, a dres mu je uručio bivÅ”i fudbaler Vojvodine Slobodan Jovanović.

Prvu Å”ansu na utakmici imali su gosti, u devetom minutu kada je Ratkov glavom gađao preko gola. Vojvodina je uzvratila u 24. minutu, Lazarević je centrirao, Simićev udarac je odbranio Filipović. U 27. minutu domaći su bili najbliži golu, Vukadinović je iz okreta, sa 25 metara pogodio stativu. Do odlaska na odmor TSC je imao joÅ” dva pokuÅ”aja sa distance, oprobali su se Banjac i Stojković, ali je u oba navrata Rockov bio na mestu.

VoÅ”a je preuzela inicijativu i na startu drugog poluvremena, ali pravih prilika nije bilo sve do 69. minuta kada je Vukadinović iskosa sa desne strane Å”utirao pored stative. TSC je poveo iz prve prave akcije, Đakovac je poslao dubinsku loptu iza odbrane Vojvodine, a Å kuletić je samo bocnuo preko Rockova za 0:1. VoÅ”a je do kraja pokuÅ”avala da pronađe prostor u odbrani gostujuće ekipe, ali se TSC odlično branio i uspeo da sačuva svoj gol.

Vojvodina je ostala na četvrtoj poziciji sa 36 bodova, dok TSC ima dva manje.

Vojvodina - TSC 0:1 (0:0)

Vojvodina: Rockov ā€“ Lazarević, Jeličić, Stevanović, Devetak ā€“ Topić, Busnić ā€“ Vukadinović, Zukić (od 73. Bastajić), Simić ā€“ Matić (od 68. Vukčević).

TSC: Filipović, ĆaluÅ”ić, Stojković, Tomanović, Banjac, Antonić, Stanojev (od 68. Milićević), Petrović, Å kuletić, Đakovac, Ratkov (od 78. Krsmanović).

Izvor:Ā fkvojvodina.rs

Superliga Srbije Superliga Srbije Linglong Superliga Srbije Vojvodina TSC
GogiMix1 i joÅ” 3 korisnika su tipovali utakmicu