XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

SAS nemoćan protiv odličnog Ekonomca

25.03.2022 ZRKlik

Futsaleri Sas-a, u okviru 19. kola Druge futsal lige na domaćem terenu, ugostili su prvoplasiranu ekipu Ekonomca koji je pobedom od 8:1 pokazao zaÅ”to je ubedljivo najbolja ekipa u ligi.

Ā 

Prvih 5 minuta meča proteklo je u odmeravanju snaga, da bi nakon odličnog driblinga Stojanović postigao gol za goste. U poslednjim sekundama prvog poluvremena, gosti su nakon sjajne asistencije Ivana Marinkovića za Rakića, doÅ”li do drugog pogotka.

Odmah na početku drugog poluvremena Stojanović sa 10 metara, nakon snažnog Å”uta, svojim drugim golom na utakmiciĀ  utrostručuje prednost gostiju. Nakon slobodnog udarca koji je izveo Živanov lopta stiže do Radenkovića kojiĀ  smanjuje na 3:1. Milivojević u 24. minutu sa 15 metara postiže golĀ  za Kragujevčane i 4:1. Četiri minuta kasnije Tanasković, nakon prodora po levoj strani pogađa za 5:1.

U 32. minutu Milivojević probija po levoj strani i na drugoj stativi pronalazi Dimitrijevića koji rutinski postiže pogodak za 6:1. Tanasković u 38. minutu postiže svoj drugi gol na utakmici za 7:1, da bi minut kasnije Nedeljković postavio konačnih 8:1 za Ekonomac.

SAS: Rodić, Živanov, Aranitović, Radenković i Novković. Zamenici igrača: Popović, Petrović, Škorić, Milićev, Magda, Rakas i Šarenac.

EKONOMAC:Ā Milenković, Digić, Vasić, Marinković L, Stojanović. Zamenici igrača: Mirković, Rakić, Milivojević, Stojčevski, Tanasković, Nedeljković, Rajić, Dimitrijević i Marinković I.

Futsal Futsal Druga Futsal liga SAS Ekonomac
GogiMix1 i joÅ” 1 korisnika su tipovali utakmicu