XS
SM
MD
LG

Spartak Vojput osvojio turnir "Drago Jovović"

Završen je i 6. memorijalni turnir ''Drago Jovović'', koji se tradicionalno održava početkom februara, u Vrbasu. Na turniru su učestvovale ekipe Spartak Vojput, Jugović, Vardar 2 (Skoplje) i domaćin Vrbas Petrol.

Foto: RSV

U finalnoj utakmici, sastali su se Vrbas Petrol i Spartak Vojput, a bolji je bio subotički superligaš, rezultatom 30:26.

Rukometaši Spartak Vojputa obezbedili su učešće u finalu, tako što su u polufinalnoj utakmici pobedili Jugović, nakon boljeg izvođenja sedmeraca, dok su mladi momci iz Vrbasa savladali drugu ekipu skopskog Vardara.

Konačan plasman ekipa glasi:

1. Spartak Vojput

2. Vrbas PETROL

3. Jugović

4. Vardar 2

Po završetku utakmice dodeljeni su pehari za tri prvoplasirane ekipe i najbolje pojedince. Pobednički pehar, koji je obezbedio Rukometni savez Vojvodine, u ruke kapitena Spartak Vojputa, Milana Potpare, uručio je predsednik UO RSV, Borislav Perović.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Stefan Arđelan (Spartak Vojput), najbolji strelac bio je Marko Perović (Spartak Vojput), dok je za najboljeg igrača turnira proglašen igrač iz domaće ekipe, Milović Danilo.