XS
SM
MD
LG

Het-trik Veljkovića za novu pobedu KMF-a Bor

Fudbaleri KMF Bor savladali u (nedelju), ekipu ''Kalče'' iz Niša u 19.kolu Druge futsal lige grupa “Istok” rezultatom 7:5 (1:1).

Borani su od samog početka utamice napadali gol Markovića, brojne ne iskorišćene šanse domaćeg tima kaznio je Živković u 4 minutu, a Milivoje Đenadić minut kasnije poravnao rezultat na 1:1.

Drugo poluvreme gosti iz Niša zaigrali su mnogo bolje od Borana, a rezultat dobre igre Nišlija krunisao je pogotkom Denićn u 21., a domaći su izjednačili dva minuta ksanije preko Veljkovića. Gosti su u 24 minutu poveli 3:2 preko Jovanovića koji je bio strelac i u 30. minutu 4:2 za Kalču iz Niša. Veljković je smanjio vođstvo  u sledećem napadu na 4:3 , a Vukadinović minut kasnije svom timu praktično obezbedio sigurnu pobedu 5:2 za ekipu Kalče iz Niša. Nakon zatraženeg predaha od jednog minuta Marija Popovića trenera Borana, njegovi puleni zaigrali su za ne zaborav poslednjih šest minuta. Preokrenuli rezultat i osvojili nove prvenstvene bodove. Strelci u poslednjih šest minuta susreta za Borane bili su: Todorović 37., Đenadić.M 38., Veljković 38. i Nakić za konačnih 7:5 koji je Boranima osigurao pobedu pred oko 120 gledalaca u JU Sportski centar u Boru.

KMF Bor: Saraković, Gardun, Prank, Todorović, Tončić, Nakić, Đenadić M, Đenadić D, Veljković.
KMF Kalča: Marković, Denić, Vukadinović, Jović, Jovanović, Zlatković, Mihiajlović, Živković, Krstić.

Sudije: Stamenković.B, Đorđrvić S. (Zaječar).

 Igrač utakmice: Veljković (Bor).