XS
SM
MD
LG

KMF Bor poražen od ekipe Pirota 4:8

Fudbaleri KMF Bor poraženi su sinoć (nedelja), na domaćem terenu od ekipe Pirota u 21.kolu Druge futsal lige grupa “Istok” rezultatom 4:8 (2:6).

Tim iz Pirota je od samog početka utamice napadao gol Sarakovića, a dobru igru gostiju krunisao je Penčić u 4.minutu, zatim Potić u 8 i 9 za 0:3 , a sveka pola minuta ksanije Pejčić se po drugi put upisao u listu strelaca na utakmici 0:4. Borani su u par navrata pretili preko Đenadića i Veljkovića, ali mreža Stojića je mirovala. Svoj tim u vođstvo od 0:5 doveo je Manić u 10 minutu, a kapiten gostiju Stanković savladao Sarakovića za 0:6. Kada su svi pomislili, u JU Sportski centar u Boru da će ovo biti rezultatska katastrofa domaćina pred oko 100 gledalaca Milivoj Đenadić sa svoja dva pogotka u 18. i 19.minutu smanjio je prednost gostiju iz Pirota na 2:6. Tim rezultatom se i otišlo na odmor.

Drugo poluvreme Borani su zaigrali mnogo bolje, ali gosti iz Pirota iskusno su koristili svaku grešku domaće ekipe, Stanković je u 23. rezultat povisio na 2:7, a četiri minuta kasnije Penčić se upisao po drugi put na utamici u listu strelaca 2:8.

Borani su imali deset minuta na raspolaganju da ovaj poraz ublaže. Za to se postarao Prank, a zatim i Nakić u 33.minutu susreta.

Ekipa Pirota ostala je na prvom liderskom mestu na tabeli sa 49 bodova, dva manje ima ekipa Kalče iz Niša, sledi tim “Vintersporta” sa 37, a Borani sun a četvrtom mestu sa 30 osvojenih bodova.

KMF Bor: Saraković, Gardun, Prank, Todorović, Tončić, Zlatković, Nakić, Đenadić M, Đenadić D, Veljković.
KMF Pirot: Stojić, Jončić, Simonov, Ristić, Potić, Stanković, Manić, Penčić i Pejčić

Sudije: Stamenković.Boban i Đorđrvić Slađan. (Zaječar).

Igrač utakmice: Stojić (Pirot).