XS
SM
MD
LG

Ukrajinke deklasirane u Pančevu

Odbojkašice ŽOK Dinamo Azotare pobedom su startovale u Evropi. One su pred oko 600 gledalaca u Hali sportova na Strelištu u Pančevu, u prvom susretu šesnaestine finala Kupa Cev savladale na domaćem terenu ekipu Krug Čerkasi iz Ukrajine, lako, maksimalnim rezultatom 3:0, po setovima 25:22, 25:19 i 25:16, za nepunih 70 minuta.
Ovo je bila istorijska utakmica za ŽOK Dinamo Azotaru, samim tim i za pančevačku odbojku, pošto je ovo bio prvi susret koji je neki naš odbojkaški tim odigrao u nekom Evropskom zvaničnom takmičenju. Popularne lavice odigrale su kao da imaju sijaset međunarodnih utakmica u svojim rukama. Bile su dobre u servisu, odlične u prijemu i bloku, jednostavno, odigrale su baš onako kako su ljubitelji odbojke u Pančevu i Srbiji i priželjkivali. Ponovo je briljirala juniorska reprezentativka Milena Rašić, koja nastavlja sa odličnim partijama. Revanš susret na programu je za sedam dana u Ukrajini.

Dinamo Azotara:
Raonić 2, Ršumović 14, Karić 8, Rašić 14, Puzović 9, Rakić 2, Kosorić (libero), Lečić 1, Grbić 3, Marković 1, Janković, Davidović. Trener: Milorad Kijac.
Krug Čerkasi: Marčenko 13, Zakožaja 11, Truškina 2, Maruško 9, Bezprozvana 4, Bogmatser, Koliada (libero), Djedkova, Datij 2, Magerova. Trener: Sergej Golotov.


Sledeća vest
100 godina Morave