XS
SM
MD
LG

Prenos - Polufinalne serije iz Pančeva

U četvrtak 19.marta, sa početkom od 18:00 časova, u direktnom prenosu na Televiziji Pančevo i web portal-u poluvreme.com, možete pratiti odbojkaški susret izmedju ŽOK Dinamo Azotare i ŽOK Crvena Zvezda, treći susret ova dva tima u Polufinalnoj seriji Play off u borbi za titulu u Wiener Städtische Super ligi za odbojkašice.
Posle prva dva odigrana meča u beogradskim Šumicama, nerešeno je u pobedama 1:1. Prvi susret Zvezda je rešila u svoju korist rezultatom 3:0, po setovima 26:24, 25:22, 25:21, dok je u drugom duelu slavila Dinamo Azotara posle 126 minuta maratonske borbe, 2:3, po setovima 22:25, 27:29, 25:18, 25:22, 8:15.
Domaći tim koji sa klupe predvodi Milorad Kijac, sada je sigurno u psihološkoj prednosti, u velikoj formi je Milena Rašić, a tu su odmah i Karić, Ršumović, Kosorić, Puzović, Rakić, Grbić i ostale pančevačke “lavice”, koje će sigurno ostaviti srce na terenu….mada ne treba zaboraviti da Zvezda koju predvodi Ratko Pavličević, ima ekipu sastavljenu od sve samih reprezentativki raznih državnih selekcija, na čelu sa Stefanom Veljković, tu su i Nešović, Živković, Ninković, Ševarika, Blagojević, Rosić…...
- Očekuju nas zaista neizvestni dueli, gde se verujemo pobednik neće znati do poslednjeg trenutka, a u finale naravno odlazi ona ekipa koja prva dođe do tri pobede.
Naredna dva meča na programu su u Pančevu, u Hali sportova na Strelištu. Prvi susret - četvrtak 18:00, drugi – petak 18:00.