XS
SM
MD
LG
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
Izveštaj utakmice
Želja na sporednom koloseku u Banovcima

Odigrali su Banovčani i Želja utakmicu na prvoligaškom nivou, utakmicu punu tempa, lepih poteza, šansi i efektnih golova, pred rekordnim brojem navijača. Samo što su krenuli uvodni minuti gosti iz Inđije su poveli. Iz izrađene akcije, uigrane na treninzima, plavo-beli su poveli preko iskusnog Dimitrova u 6. minutu. U prvom poluvremenu beležimo po dve prilike za oba ruvala, domaćin je izveo dva obećavajuća prekida, Inđijci su mogli da uvećaju vođstvo. Sastav trenera Đokića nije gubio glavu, igrali su pametno i strpljivo, vrebjući priliku da anuliraju prednost gostiju.

 

U nastavku Banovčani su stvorili tri prilike preko raspoložanog Aćimovića i dva puta se agilni Mališ našao u poziciji da ugrozi Krivokuću (pogodio prečku). Aćimović je 54. minutu doneo izjednačenje uigranom akcijom, lepim šutom sa distance, lopta je završila u 90 stepeni. Nastavili su domaćini strpljivo da pletu mrežu oko gola Krivokuće, ni gosti nisu ostali dužni, tako da je prštalo na sve strane. U finišu utakmice pokretljivi Mališ je sa kontra strane, iskosa oprobao šut, lopta je završila u suprotnom uglu za veliku radost brojnih Banovčana.

Trener Dušan Đokić je, vidno zadovoljan, izjavio da su bili istrajni i pametni, za šta su se spremali ceo pripremni period i nisu odustali od svog stila, a to je da hoće da igraju, sa posedom, kako bi što pre stigli do završnice napada.

Na drugoj strani, Vladimir Livaja nije krio nezadovoljstvo. Kaže da je tim promenjen i rezignirano napomenuo da umesto borbe za odbranu trona sledi borba za opstanak.

OMLADINAC - ŽELEZNIČAR 2:1 (0:1)

Stadion u N. Banovcima. Gledalaca oko 700. G. sudija: Rastko Petrović. Pom. Sudije: Stefan Petrović I Stefan Koldžić. Strelci: 0:1 Dimitrov 6, 1:1 Ađimović 54 , 2:1 Mališ 84. min . Žuti kartoni: Gajić, Mališ, Đokić (Omladinac), Ivelja, Matijević, Bošnjak, Kovačević(Železničar).

OMLADINAC: Jovičić, Misić(Nikolić), Koločka, Gajić, Milićević, Mališ, Barušić(Radulović), Radić(Blagojević), Ahčin, Vujko(Mikan), Aćimović.

ŽELEZNIČAR: Krivokuća, Saračević, Bošnjak(Osman), Dobrijević, Matijević, Dimitrov, Kovačević(Bencke), Ivelja(Sudžum), Živanović, Luković, Jaćimović.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Vojvodina Omladinac (NB) Železničar
Međusobne utakmice
2024-2025
25.08
11:00
Omladinac (NB)
Železničar
2
1

2023-2024
21.04
11:00
Omladinac
Železničar (I)
2
2
07.10
15:00
Železničar (I)
Omladinac
1
0

Uporedni rezultati

Omladinac (NB)
 
Železničar
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
3 (2) Broj utakmica 3 (1)
1 (1) Broj pobeda 1 (1)
1 (1) Broj nerešenih 1 (0)
1 (0) Broj poraza 1 (0)
4 (4) Dati poeni 4 (1)
4 (3) Primljeni poeni 4 (0)
0 (+1) gol razlika na utakmicama 0 (+1)
33% (50%) Uspešnost 33% (100%)
Nema rezultata