XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
JoŔ sedam golova u mreži Kablova

Danas su lebanci napunili mrežu Kablova u zaječarskom neselju Kotlujevac u okviru 29. kola Srpske lige Istok. Počelo je golom mladog napadača Radana Alekse Ivanovića već u 13. minutu na dodavanje Nemanje Smiljkovića. U 31. minutu novi gol za goste iz Lebana a ovoga puta su se zamenile uloge, naime na asistenciju Alekse Ivanovića gol postiže Nemanja Smiljković. Igrao se 38. minut kada je iz jedne bazazlene situacije golman Kablova Lazar Dubljević ispustio loptu a Aleksa Ivanović postigao svoj drugi gol na meču. Kada su svi očekivali kraj prvog poluvremena odbrana Kablova je napravila joÅ” jednu greÅ”ku koju nije oprostio Aleksa Ivanović za vođstvo Radana 0:4.

Ā 

Å ef stručnog Å”taba Radana, Dragan Momirović je na poluvremenu izvrÅ”io čak četiri izmene kako bi odmorio pojedine igrače za predstojeću borbu za opstanak u druÅ”tvo srpskoligaÅ”a. Igrao se 56. minut kada su igrači Kablova napravili jednu od retko dobrih akcija na utakmici i na odbijenu loptu sa 20-tak metara fenomenalno je Å”utnuo levom nogom Stevan Nikolić, pogodio same raÅ”lje golmana MiloÅ”a Ivanovića i smanjio rezultat na 1:4. Samo Å”to su gosti krenuli sa centra Andeja Dojčinović je postigao peti gol sa svoj tim. U 76. minutu DuÅ”an Dodić je odlično proÅ”ao po desnoj strani i odlično asistirao Aleksi Ivanoviću koji sa 5-6 metara postiže svoj četvrti gol na meču i zasluženo iz Zaječara nosi titulu ā€œigrač utakmiceā€. Tačku na danaÅ”nji meč stavlja Stefan Kostić koji postže gol u 84. minutu za konačnih 1:7.

Aleksa Ivanović FK Radan (četvorostruki strelac)

KABLOVI - RADAN 1:7 (0:4)

ZAJEČAR:Ā Teren u naselju Kotlujevac. Igrano bez prisustva publike. Sudija Martin Marinkov (Pirot), pomoćnici Nikola Ilić (Pirot) i DuÅ”an Đorđević (Pirot). Strelci: Aleksa Ivanović u 13, 38, 45 i 76, Nemanja Smiljković u 31, Andreja Dojčinović u 57, Stefan Kostić u 84. minutu (Radan) i Stevan Nikolić u 56. minutu (Kablovi).

KABLOVI:Ā Dubljević, Nikolić, Veljković (Zlatković), Tomić (Mladenović), A. Ilić, Aleksić, P. Ilić, Bonović, Stanisavljević (Dimitrijević), Lazarević, Ljupković (Đurić)
RADAN:Ā M. Ivanović, Cakić (Dodić), Krstić (Petrović), Stojiljković (Cvetković), MiloÅ”ević (Marinković), A. Ivanović, Kostić, Smiljković (Stojanović), Stanković, Dojčinović, Stevanović

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Istok Kablovi Radan
Međusobne utakmice
2020-2021
18.04
16:30
Kablovi
Radan
1
7
04.10
15:00
Radan
Kablovi
2
1

Uporedni rezultati

Kablovi
 
Radan
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
0 (0) Broj pobeda 2 (1)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
2 (1) Broj poraza 0 (0)
2 (1) Dati poeni 9 (2)
9 (7) Primljeni poeni 2 (1)
-7 (-6) gol razlika na utakmicama +7 (+1)
0% (0%) UspeŔnost 100% (100%)
Rista i joÅ” 6 korisnika su tipovali utakmicu