XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
Đalović doneo tri boda Zemuncima

Foto: H.D.Vujanović

U vetrovitom Zemunu malo prave igre u prvom poluvremenu. Igra se uglavnom odvijala na sredini terena sa dosta greÅ”aka u predaji lopte kod igrača obe ekipe. Pauza od dva i po meseca je ostavila traga na formu, a uz to su oba tima nastupila u podmlađenim sastavima, kod Zemuna 7, a Kabela 4 bonus igrača. Uz to nisu igrali ponajbolji igrači, Pavlović za Zemun i Govedarica za goste iz Novog Sada.

Prvi udarac na gol je viđen u 23. minutu, Gajić je sa 20 metara veoma mlako Å”utirao pravo u domaćeg vratara. Pet minuta kasnije i Petrović je pokuÅ”ao sa iste udaljenosti, a Krunić je loptu ukrotio lepom paradom.

U drugom poluvremenu za nijansu jači ritam, a Karać u 53. minutu snažno Å”utira sa ivice kaznenog prostora, ponovo je Krunić siguran. A onda na drugoj strani prvi udarac u okvir vrata Kabela i pogodak. U gužvi posle udarca iz ugla se najbolje snaÅ”ao veteran Đalović i nogom sa 4-5 metara loptu poslao u mrežu.

Kabel od tog trenutka kreće ozbiljnije u napade mada jalovo, a Zemun uspeva da odoli i iz jednog brzog kontranapada u 87. minutu propuÅ”ta priliku da reÅ”i utakmicu. Naime rezervista Grgić je izbio sam ispred VukliÅ”a i sa nekih 10 metara opalio po lopti, ali pravo u njegove grudi. Umalo se to nije osvetilo domaćima u drugom minutu nadoknade kada posle izvedenog kornera najviÅ”i u skoku biva Petrić i loptu Å”alje u raÅ”lje, ali junak danaÅ”njeg susreta Krunić bravuroznom intervencijom spaÅ”ava svoj gol.

Zemunci posle dva prethodna remija kod kuće protiv Novog Pazara i Smedereva najzad osvajaju 3 boda, dok je Kabel bio bez poraza 12 kola. Prethodni su doživeli joÅ” 14. oktobra na gostovanju Smederevu.

ZEMUN - KABEL 1:0 (0:0)

STADION: Gradski stadion Zemun. GLEDALACA: Bez prisustva publike. GL.SUDIJA: Ostraćanin Stanko. POM.SUDIJE: Savić NebojÅ”a i Mikalački Ivan. STRELCI: Đalović 76.min (Zemun). ŽUTI KARTONI: Mijailović i Grgić (Zemun), Kočović, Karać, Petrić i Pavlićević (Kabel).
ZEMUN: Krunić, Križan (Grgić), Ristović, Vasiljević, Njamculović, Petrović (Adžibaba), Avrić (Pavlović), Kiso (Kuzmanović), Stokić, Mijailović, Đalović.
KABEL: VukliÅ”, Bjeković, Ilić, Petrić, Pantelić (Dražić), Petrović, Kočović, Karać (Vidakov), Kojičić, Gajić (Izučukvu), Mandić (Pavlićević).

Prva liga Srbije Prva liga Srbije Prva liga Srbije Zemun Kabel
Međusobne utakmice
2020-2021
17.04
16:00
Kabel
Zemun
1
0
17.10
15:00
Zemun
Kabel
1
0

2019-2020
31.05
17:30
Zemun
Kabel
1
0
05.10
15:00
Kabel
Zemun
2
0

Uporedni rezultati

Zemun
 
Kabel
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
4 (2) Broj utakmica 4 (2)
2 (2) Broj pobeda 2 (2)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
2 (0) Broj poraza 2 (0)
2 (2) Dati poeni 3 (3)
3 (0) Primljeni poeni 2 (0)
-1 (+2) gol razlika na utakmicama +1 (+3)
50% (100%) UspeŔnost 50% (100%)
Administrator i joÅ” 1 korisnika su tipovali utakmicu
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača