XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Đalović doneo tri boda Zemuncima

31.05.2020 H.D.Vujanović

Foto: H.D.Vujanović

U vetrovitom Zemunu malo prave igre u prvom poluvremenu. Igra se uglavnom odvijala na sredini terena sa dosta greÅ”aka u predaji lopte kod igrača obe ekipe. Pauza od dva i po meseca je ostavila traga na formu, a uz to su oba tima nastupila u podmlađenim sastavima, kod Zemuna 7, a Kabela 4 bonus igrača. Uz to nisu igrali ponajbolji igrači, Pavlović za Zemun i Govedarica za goste iz Novog Sada.

Prvi udarac na gol je viđen u 23. minutu, Gajić je sa 20 metara veoma mlako Å”utirao pravo u domaćeg vratara. Pet minuta kasnije i Petrović je pokuÅ”ao sa iste udaljenosti, a Krunić je loptu ukrotio lepom paradom.

U drugom poluvremenu za nijansu jači ritam, a Karać u 53. minutu snažno Å”utira sa ivice kaznenog prostora, ponovo je Krunić siguran. A onda na drugoj strani prvi udarac u okvir vrata Kabela i pogodak. U gužvi posle udarca iz ugla se najbolje snaÅ”ao veteran Đalović i nogom sa 4-5 metara loptu poslao u mrežu.

Kabel od tog trenutka kreće ozbiljnije u napade mada jalovo, a Zemun uspeva da odoli i iz jednog brzog kontranapada u 87. minutu propuÅ”ta priliku da reÅ”i utakmicu. Naime rezervista Grgić je izbio sam ispred VukliÅ”a i sa nekih 10 metara opalio po lopti, ali pravo u njegove grudi. Umalo se to nije osvetilo domaćima u drugom minutu nadoknade kada posle izvedenog kornera najviÅ”i u skoku biva Petrić i loptu Å”alje u raÅ”lje, ali junak danaÅ”njeg susreta Krunić bravuroznom intervencijom spaÅ”ava svoj gol.

Zemunci posle dva prethodna remija kod kuće protiv Novog Pazara i Smedereva najzad osvajaju 3 boda, dok je Kabel bio bez poraza 12 kola. Prethodni su doživeli joÅ” 14. oktobra na gostovanju Smederevu.

ZEMUN - KABEL 1:0 (0:0)

STADION: Gradski stadion Zemun. GLEDALACA: Bez prisustva publike. GL.SUDIJA: Ostraćanin Stanko. POM.SUDIJE: Savić NebojÅ”a i Mikalački Ivan. STRELCI: Đalović 76.min (Zemun). ŽUTI KARTONI: Mijailović i Grgić (Zemun), Kočović, Karać, Petrić i Pavlićević (Kabel).
ZEMUN: Krunić, Križan (Grgić), Ristović, Vasiljević, Njamculović, Petrović (Adžibaba), Avrić (Pavlović), Kiso (Kuzmanović), Stokić, Mijailović, Đalović.
KABEL: VukliÅ”, Bjeković, Ilić, Petrić, Pantelić (Dražić), Petrović, Kočović, Karać (Vidakov), Kojičić, Gajić (Izučukvu), Mandić (Pavlićević).

Prva liga Srbije Prva liga Srbije Prva liga Srbije Zemun Kabel
Administrator i joÅ” 1 korisnika su tipovali utakmicu