XS
SM
MD
LG

Olimpizam: Olimpijski komitet Srbije dobio prve partnere za Rio de Žaneiro 2016.

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac, Robert Čoban predsednik Kolor pres grupe i Vuk Vučurević direktor Pres pablišing grupe, potpisali su u hotelu Zira ugovor o partnerstvu i tako su dve ugledne izdavačke kuće postale prvi partneri OKS u novom olimpijskom ciklusu do Rija 2016.

- Nastavljamo saradnju sa Kolor pres grupom koja je bila uz naše olipijce i dva olimpijska ciklusa- za Peking 2008. i London 2012. dok je Pres pablišing grupa bila prvi put sa nama u ciklusu za London – istakao je Vlade Divac.- Rukovodili smo se i sportskom maksimom da „tim koji dobija ne treba menjati“ i drago nam je što ćemo sarađivati i u naredne četiri godine. Znamo koliko su mediji važni u promociji vrhunskih sportista i olimpijaca Srbije, ali i olimpijskog duha i nadamo se da ćemo zajedno proslaviti i stotu olimpijsku medalju u Londonu.

Vlade Divac je Robertu Čobanu i Vuku Vučureviću poklonio zastave Olimpijskog komiteta Sbrije. Zauzvrat je dobio „naslovnu stranu iz budućnosti“ na kojoj je glavni naslov „Srbija osvojila 23 medalje“. Svi su poželeli da se ta prognoza makar približno ostvari u Londonu.

U Kolor pres grupi su magazini Džoj, Helo, CKM, „Lepota i zdravlje“ i denevna novina Pres koja će i posle Olimpijskih igara u Londonu nastaviti sa izdavanjem dodatka „Olimpijska revija“.