XS
SM
MD
LG

Ovog vikenda pripremni vaterpolo turnir u Bečeju

Voda će opet peniti u bečejskom bazenu 

Samo što je ukinuta zabrana korišćenja zatvorenog bazena u bečejskom „hramu sportova“, PVK Bečej je već aktivan. Istina, ne takmiče se Bečejci, kao nekada, u eliti, koja ovog vikenda počinje prvenstvenu trku, ali zato organizuju pripremni turnir.

- Nama prvenstvena trka u Prvoj B ligi startuje 10. oktobra i dobro nam dođe što više igranja utakmica. Pozvali smo A prvligaše Beograd, Valis iz Valjeva, Proleter iz Zrenjanina i B ligaša Borac iz Banja Luke. Igraćemo svako sa svakim, tako da će nam svima dobro doći da odigramo četiri utakmice i vidimo gde smo sa formom, rekao nam je trener Bečejaca Goran Krstonošić.

Prva utakmica igra se večeras od 20 sati i sastaju se Valis – Bečej, a sat vremena kasnije snagu će odmeriti Proleter – Beograd, dok je Borac slobodan. Sutra i prekosutra su na programu po dva kola.

U subotu pre podne igraju Proleter – Valis (10), odnosno Bečej – Borac (11), a uveče se sastaju Beograd – Bečej (18) i Valis – Borac (19). Najzad, u nedelju pre podne u vodi će biti Beograd – Valis (10) i Proleter – Borac (11). Turnir se završava poslednjim petim kolom u kom se sastaju Beograd – Borac (17) i Proleter – Bečej (18).