XS
SM
MD
LG

Opštinska liga Varvarin: Silan start Bačinaca

Fudbaleri Bačinskog Mladog radnika silno su startovali  u novom prvenstvu  opštinske lige Varvarin.

Posle  tri odigrana kola imaju maksimalan učinak od tri pobede uz gol razliku 14:2.  Fudbal se tako  ponovo vratio na legendarni "Buban" posle prošlogodišnjeg kolapsa Bačinaca kada su morali da odustanu od takmičenja u  Prvoj ligi  rasinskog okruga. Klub velike tradicije osnovan još tridesteih godina prošlog veka tako je nastavio bitisanje uz želju nove uprave kluba na čelu sa Jelić.R. Markom (na slici) da klub vrate na stare staze.

Održali smo skupštinu kluba kaže novi predsednik  Jelić.R. Marko i dogovorili da nam je ove godine primarni cilj prvo mesto u opštinskoj ligi a onda polako moramo da napravimo novi sistem organizacije kluba ali i obnovimo infrastrukturu - kaže za naš portal novi predsednik nebesko plavih iz Bačine

Naravno ljubiteljima fudbala u Bačini itekako je stalo do kluba. Bačina je prvo selo koje je na svom stadionu još davne 1969. godine uradilo tribine a tada i nesto kasnije na Bubanu su u okviru  redovnih liga gostovali i fudbalski giganti, kao što su: Novi Pazar, Jagodina, Polimlje, Takovo, Jedinstvo (Užice), poznati čačanski i kraljevački klubovi i mnogi drugi.

Da li će se bačinsko fudbalsko carstvo obnoviti zavisi pre svega od Marka Jelića, Marka Antića i njihovog mladog rukovodstva predsenika skupštine Zorana Gligorijevića igrača iz najsjajnijeg perioda bitisanja kluba ali i od svih Bačinaca željnih dobrog fudbala i tradicije vezane za ovaj klub.

Inače čitaoci našeg portala mogu redovno pratiti zbivanja u opštinskoj ligi Varvarin, jednostavnim ukucavanjem u rubrici Rezultati - Opštinska liga Varvarin. Tu će te moći da vidite raspored, rezultate i trenutnu tabelu lige.

Razgovor sa Jelić.R. Markom novim predsednikom Bačinaca (na slici) vodili smo u omiljenom varvarinskom kaffe baru "Na po jednu"


Velika Morava 3 : 0 Gradac
OFK Marenovo 5 : 6 OFK Orašje
Rubin 0 : 3 Parcane
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Mladi radnik 12 10 1 1 31
2 Velika Morava (-1) 12 9 0 3 26
3 Parcane (-1) 12 7 0 5 20
4 Gradac 12 6 2 4 20
5 OFK Orašje 12 4 1 7 13
6 OFK Marenovo 12 2 1 9 7
7 Rubin (-4) 12 1 1 10 0