XS
SM
MD
LG

Indiansi počinju sa pripremama

Nakon više od dva meseca pauze na parket sportske hale u Inđiji istrčaće futsaleri kluba malog fudbala Indians 2013. Početak priprema zakazan je za 15. februar. Prozivku igrača obaviće šef stručnog štaba Slaviša Marković nakon čega će biti održan i prvi trening u sportskoj hali. Plan i program je da se pripreme obave u Inđiji gde će biti odrađeno 30 treninga. Zakazane su i dve prijateljske utakmice, protiv KMF Kikinda i protiv člana Druge futsal lige Beograd, KMF Banjica.

Klub nije pretrpeo značajne promene kada je reč o igračkom kadru, ekipu je napustio Slobodan Lazić koji je pojačao KMF Viking iz Rume, dok je klubu iz Inđije pristupio Petar Mitrović, nekadašnji igrač prvoligaša iz Nove Pazove.

Svoje viđenje o nastavku sezone izneo je predsednik kluba, Mario Milković:

Ono što nas očekuje u nastavku prvenstva jeste da se što bolje pripremimo, odbranimo jesenju titulu i na kraju osvojimo prvo mesto u Futsal ligi Vojvodine što bi svakako bio veliki uspeh za ovaj mladi tim, izjavio je Milković.

Indiansi su jesenji deo prvenstva završili na prvoj poziciji sa osvojenih 15 bodova iz šest odigranih utakmica, koliko ima i KMF Tisa iz Novog Bečeja pa nema sumnje da nas očekuje zanimljiv prolećni deo prvenstva u Futsal ligi Vojvodine.


Indians 2013 6 : 6 Tisa
Kikinda 5 : 2 Sombor
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Tisa 12 10 1 1 31
2 Indians 2013 12 9 1 2 28
3 Sombor (-1) 12 3 0 9 8
4 Kikinda (-1) 12 1 0 11 2