XS
SM
MD
LG

Kup FS Pećinci: Donji Srem – Hajduk 0:0 , penalima 4:3

Akteri revijalne utakmice u okviru Kupa FS Pećinaca prikazali su igru koja nije bila uobičajena za njih ovog proleća. Iako su fudbaleri Donjeg Srema imali i izglednije

prilike i bili bliži pobedi, tek posle „penal ruleta“ obradovali su navijače pobedom i peharom predsednika opštine Siniše Vukovca. S druge strane, igrači Hajduka pokazali su veliku borbenost i želju da protiv mnogo jačeg protivnika ostave što bolji utisak (u čemu su i uspeli). Da su ovako igrali i tokom prvenstva ne bi ispali iz Vojvodjanske lige Zapad.

Pećinci – Gledalaca 350. Sudija: Stevica Veselinović (Ogar).  Strelci iz penala: Cvjetinović, Prljević, Marković i Beronja za Donji Srem, Babunski, Minić i Pajević za Hajduk. Žuti karton: Marković (Donji Srem). Igrač utakmice: Nemanja Minić.

DONJI SREM: Mandić, Pavićević (Antunov), Prljević, Sremčević, Kresojević (Radišić), Ristić, Bukorac, (Jovanović), Marković, Dimitrijević (Beronja), Cvjetinović, Galin (Ćirić).
HAJDUK: Vukašinović, Babunski, Vukša, Radulović (Stojković), Minić, Pajović, Mrkajić, Tanić, Babić, Svilar (Aleksić),  Perišić.