XS
SM
MD
LG

Dragan Jovanović ponovo predsednik OFS Varvarin

Sinoć je u Varvarinu održana izborna skupština FSOVarvarin na kojoj je izabrano novo (staro) rukovodstvo ovog saveza. Od31 delegata Skupštini se odazvalo zavidnih 27 delegata. Na iznenađenjevećine  od četvoro delegata koji nisu prisutni nije bilo predstavnikajednog od najstarijih klubova Mladog Radnika Iz Bačine.  Posle uvodnog izlaganja predsednika FSO Varvarin Dragana Jovanovićaprešlo se na izbor radnih tela skupštine koja su jednoglasnousvojena, pa je pod narednom tačkom predsednik kandidacione komisije Radiša Jovičić izneo da se za sada za predsednika FSO Varvarin uskladu sa pravilima FSS stigla samo jedna ispravna kandidatura i to zadosadašnjeg predsednika Dragana Jovanovića i to od strane trenerskeorganizacije, sportskih radnika i još nekih klubova pa je konstantovaoda je Dragan Jovanović jedini kandidat za predsednika saveza. Naglasanju koje je usledilo Dragan Jovanović  izglasan je sa 26 glasovaza i samo jednim uzdržanim i tako preuzeo funkciju predsednika OFSVarvarin.  Zatim se kako to nalaže protokol zahvalio prisutnima i odmahpredložio dva potpredsednika i to:  Darka Brankovića iz Varvarina Miroslava Čedića iz Ćićevca.

Oba predloga su jednoglasno prihvaćena pa je novoizabranipredsednik predložio novi izvršni odbor FSO Varvarin koji je takođeizabran sa 26 glasova za i jedan protiv u sastavu: Dragan Jovanović, Darko Branković, Miroslav Čedić, MlađanMarković, Radiša Jovičić, Davidović Goran, Mašić Miloš, Slavoljub Stefanović, Zoran Branković, Dragan Nikolić i Aleksandar Rajković.

Za delegate u skupštinu Rasinskog okruga izabrani su: DraganJovanović, Darko Branković, Mlađan Marković, Mašić Miloš, Radiša Jovičić i Dragan Nikolić

Za članove nadzornog odbora izabranisu: Slađan Rajković, Ivica Krkići Zoran Đorđević.  Na kraju sednice skupština je podržala kandidaturu Dragiše Binića za budućeg čelnika FS Rasinskog okruga.

Radno predsedništvo skupštine na čelu sa novim (starim) predsednikom  Draganom Jovanovićem

Spoj iskustva i mladosti novi članovi izvršnog odbora Radiša Jovičić i Aleksandar Rajković


Sledeća vest
Derbi kraj Tise