XS
SM
MD
LG

Sombor : Obeležavanje Olimpijskog dana trčanja u utorak, 23. juna

Širom planete,Olimpijski dan trčanja predstavlja značajan momenat sporta, solidarnosti i proslave, kome se hiljde ljudi raduje.

Još jednom, i ove godine, na pet kontinenata, hiljade muškaraca, žena, dece, starijih osoba i sportista, na svoj način će proslaviti godišnjicu osnivanja Međunarodnog Olimpijskog Komiteta i rođenja modernih Olimpijskih Igara, uzevši učešće u ovoj jedinstvenoj manifestaciji koja je više od obične trke.

Atletsko rekreativni klub „Somaraton“ iz Sombora i Sportski Savez Grada će i ove godine zajedničkim aktivnostima obeležiti ovaj dan. Planirano je da se Olimpijski dan trčanja u Somboru obeleži u utorak,23.juna 2015.godine, organizovanim zajedničkim trčanjem i aktivnim razgovorom nakon treninga, o svim prednostima koje donosi aktivan način života.

Zajednički trening će započeti u utorak, 23. Juna u 18,00 sati na početku biciklističke staze na apatinskom putu( kod Mađarske Građanske Kasine), laganim tempom, svi zainteresovani će otrčati ka šetalištu pored Velikog Bačkog kanala, gde će se nastaviti obeležavanje Olimpijskog dana trčanja.

Pozivaju se svi pojedinci, klubovi, i svi koji žele da u laganom tempu istrče zajedno kroz naš lepi grad, i tako pošalju jednu lepu poruku –AKTIVNOG ŽIVOTA!