XS
SM
MD
LG

Dinamo Azotara igra sa ekipom Kruga iz Ukrajine, u prvom kolu Kupa Cev

U sedištu Evropske odbojkaške konfederacije, izvučeni su parovi prve runde u Cev i Čelendž Kupu. Srbija će u novoj sezoni imati osam predstavnika u Evropi, a po prvi put to mesto je zaslužila i jedna pančevačka odbojkaška ekipa, Žok Dinamo Azotara, koja će nastupiti u Kupu Cev. Nisu srpski klubovi bili miljenici fortune, pa tako ni popularne pančevačke lavice.
Žok Dinamo Azotara se u prvom kolu sastaje sa ukrajinskom ekipom Krug iz Čerkasija. Ukoliko dinamovke prebrode prvu prepreku, u drugom kolu igraće sa pobednikom duela Bjelsko Bala (Poljska) – Panatinaikos (Grčka).
U delu kostura u kojem su izabranice Milorada Kijca, izmedju ostalih nalaze se i moćne odbojkaške ekipe Azerail Baku iz Azarbejdžana, Le Kane iz Francuske, Uraločka iz Rusije.
Prva runda meča izmedju Dinamo Azotare i ukrajinskog Kruga, na programu je izmedju 4 i 6. novembra, dok su revanši predvidjeni nedelju dana kasnije. Drugo kolo na programu je posle mesec dana, izmedju 9. i 11. decembra.
Inače, u medjuvremenu, redove ŽOK Dinamo Azotare pojačala je doskorašnji kapiten Radničkog Olga Raonić, a uskoro se očekuju se vrlo brzo, već ovih dana, još dva pojačanja, čime će tim biti kompletiran. Kako saznajemo, u pitanju je jedna igračica sa bloka, aktuelnog srpskog šampiona, kao i jedna igračica van Evropskog podneblja, najverovatnije sa Kube, što će dodatno ojačati kadar ŽOK Dinamo Azotare.