XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
Nerešeno
Pobeda gosta
38%
27%
35%
Tipovanja
1
X
2
1
0
5
Utakmica tipovana 6 puta

10
Radnički 1923
21
11
Voždovac
21
12
Napredak
18
12
Napredak
18
 
13
IMT
15
14
Železničar
15
Javor Matis
Radnički 1923
Radnički (N)
Dinamo 1945
Partizan
Spartak ŽK
Mladost (L)
Napredak
Javor Matis
Crvena zvezda
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Izveštaj utakmice
Voždovac podstanarima sa Novog Beograda pokazao ko je gazda "Zmajevog gnezda"

Detalj sa utakmice - foto: H.D. Vujanović

Susret ekipa koje igraju na istom stadionu jesenas je u drugom kolu završen nerešenim rezultatom 2:2. Večerašnji duel je prilika da izađu iz minus faze u kojoj se nalaze, s toga u utakmicu ulaze srčano i beskompromisno sa obe strane. 

 

Voždovac je poveo u 9. minutu iz prve prilike koju im je greškom omogućio Vukić izgubivši loptu na 25 metara od svog gola. Lopte se dokopao Nešković napravio par koraka i rezantnim udarcem sa 14 metara smestio je od stative u mrežu. Kao da je ˝traktoristima˝ voda ušla u uši, dva minuta kasnije lepo započetu akciju Neškovića pogotkom je krunisao golgeter ˝zmajeva˝ Burmaz. Nakon burnog otvaranja preostali deo poluvremena je prošao u sporijem ritmu, IMT je imao više loptu u svom posedu, međutim sve se svodilo na jalove napade bez izglednijih prilika za gol.

Slika igre drugog poluvreme je bleda, poput fotografija iz pedestih godina prošlog veka. Nema tečnih akcija, osmišljenih kombinacija, gosti se od početnog nokdauna nisu uspeli oporaviti. Domaći zadovoljni vođstvom odrađuju posao, uspešno su zatvorili prilaze svom golu, a u 76. minutu izvode ubistveni kontranapad preko Vujanovića i Antonijevića, ovaj potonji je bio strelac. Tačku na ovu negledljivu utakmicu stavio je Jočić u 89. minutu, posle lepe asistencije Vujanovića kada ga je pronašao usamljenog na ivici kaznenog prostora. Voždovac je večeras imao stopostotnu realizaciju, sve svoje četiri dobre prilike pretvorio je u pogotke.
Voždovac najpre u sredu, u okviru Kupa Srbije, dočekuje na ovom istom mestu prviligaša iz Sremske Mitrovice, tim Radničkog, a potom za vikend u 18. kolu gostuje Radniku u Surdulici, dok IMT nema Kup obaveza, a u narednoj prvenstvenoj utakmici gost će im biti neugodni Novi Pazar.

VOŽDOVAC - IMT 4:0 (2:0)

STADION: FK Voždovac. GLEDALACA: 200. GL.SUDIJA: Trifković Dejan. POM.SUDIJE: Novaković Novak i Tomović Bojan. STRELCI: Nešković 9, Burmaz 11, Antonijević 76. i Jočić 89. min (Voždovac). ŽUTI KARTONI: Đuričić i Jočić (Voždovac), Glišić, Stamenić, Zuev i Ćirković (IMT).
VOŽDOVAC: Katić, Damjanović, Jočić, Vujanović, Flemings (Novevski), Mitrović (Matić), Zečević, Đuričić (Antonijević), Đurđević, Burmaz (Teodorović), Nešković (Kojić).
IMT: Gordić, Vukić, Glišić, Zuev (Živojinović), Šedrak (M.Luković), Delević (Savić), Džinović (Ćirković), Kodžić (Stamenić), Radočaj, Kijevčanin, Lambulić.

Superliga Srbije Superliga Srbije Mozzart Bet Super liga Srbije Voždovac IMT
Međusobne utakmice
2023-2024
02.12
19:00
Voždovac
IMT
4
0
IMT
06.08
21:05
IMT
Voždovac
2
2
IMT

Uporedni rezultati

Voždovac
 
IMT
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
1 (1) Broj pobeda 0 (0)
1 (0) Broj nerešenih 1 (1)
0 (0) Broj poraza 1 (0)
6 (4) Dati poeni 2 (2)
2 (0) Primljeni poeni 6 (2)
+4 (+4) gol razlika na utakmicama -4 (0)
50% (100%) Uspešnost 0% (0%)
acapirot i još 5 korisnika su tipovali utakmicu