XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
NereŔeno
Pobeda gosta
28%
30%
42%
Tipovanja
1
X
2
3
1
3
Utakmica tipovana 7 puta

 
10
Radnički 1923
23
11
IMT
21
12
Javor Matis
21
 
2
Crvena zvezda
46
 
3
TSC
37
 
4
Čukarički
29
Javor Matis
Čukarički
Novi Pazar
Voždovac
Spartak ŽK
Napredak
Javor Matis
Olympiakos
Radnički 1923
Radnički (N)
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
IzveŔtaj utakmice
IMT gađao ćorcima, TSC nosi velika tri boda kući

Detalj sa utakmice: H.D.Vujanović

IMT je u utakmicu protiv favorizovanih gostiju iz Bačke Topole uÅ”ao bez respekta. Viđen je otvoren fudbal od strane obe ekipe, a prvu naizgled dobru priliku imao je gostujući igrač Ćirković na isteku 8. minuta igre, kada je sam sebi izgradio poziciju za Å”ut na nekih 13-14 metara od gola, ali je loptu uputio pravo u naručje dobro postavljenog Gordića. Gosti su potom u 14. minutu postigli pogodak preko Milovanovića, ali je isti poniÅ”ten zbog ofsajd položaja u kojem se naÅ”ao Å”pic TSC-a. Igrao se 26. minut kada je Pantović propustio idealnu priliku za Bačkotopolce koju mu je pripremio Petrović, Å”utirao je neprecizno glavom sa svega 6-7 metara udaljenosti. Nasuprot gostima, IMT je u prvom poluvremenu uspeo samo jednom ozbiljnije da pripreti kada je Terzić izveo slobodnjak sa oko 25 metara u 42. minutu, lopta je zavrÅ”ila metar iznad prečke.
Samo Å”to se krenulo u nastavku dosuđen je penal za ĖtraktoristeĖ, nakon intervencije iz VAR sobe. Naime, Radočaj je uputio centarÅ”ut, a Petrović odigrao rukom, Å”to u prvi mah nije primetio sudija utakmice Milanović. Lopti je priÅ”ao MiloÅ” Luković i tukao snažno, ali van okvira gola, tako da je idealna prilika domaćih za vođstvo otiÅ”la u nepovrat. Na isteku 50. minuta gosti prave brzu kontru, Ćirković je lepim pasom ostavio Milosavljevića samog pred golom IMT-a, a ovaj je bio nestvarno neprecizan sa samo desetak metara. Isti igrač nije bio mnogo precizniji ni 4 minuta kasnije sa slične udaljenosti, gosti propuÅ”taju joÅ” jednu dobru priliku da povedu.Ā 
Domaći igraju otvoreno, a za takvu igru umalo nisu nagrađeni u 60. minutu. Prvo je Radočaj Å”utirao glavom sa 7 metara, golman Ilić uz pomoć prečke zaustavlja Å”ut, na odbijenu loptu natrčao je Terzić i opalio po njoj, ali se kao neprobojni stub na gol liniji naÅ”ao Stojić i odbio je u polje. TSC je u 70. minutu najzad materijalizovao svoju ofanzivnu igru, strelac je bio Pantović sa desetak metara razdaljine, na asistenciju Kuveljića. PropuÅ”tene Å”anse uz pogođenu prečku i nerealizovan jedanaesterac skupo su koÅ”tale domaće igrače. Čak ni mnogo hvaljeni MiloÅ” Luković u 77. minutu ne uspeva glavom sa 3-4 metara da savlada Ilića, bravuroznom paradom golman TSC-a sačuvao je svoj gol. Svi ovi promaÅ”aji domaćih stigli su na naplatu u 83. minutu kada su gosti iz kaznenog udarca obezbedili pobedu. Prvo je Džinović u svom kaznenom prostoru nepropisno startovao na Rakonjca, a rezervista Å oÅ” je potom bio siguran sa Ėbele tačkeĖ. PromaÅ”ajima ĖtraktoristaĖ nikad kraja, Lutovac u 5. minutu nadoknade izlazi sam pred Ilića, ali Å”utira pored gola i tako zavrÅ”ava reviju promaÅ”aja igrača domaće ekipe na danaÅ”njoj utakmici.
IMT narednog vikenda igra protiv jesenjeg Ŕampiona u Humskoj, dok TSC na severu Bačke dočekuje ekipu sa krajnjeg juga Srbije, Radnik iz Surdulice.

Ā 

IMT - TSC 0:2 (0:0)

STADION: FK Voždovac. GLEDALACA: 400. GL.SUDIJA: Milanović MiloÅ”. POM.SUDIJE: Grujić Jovan i Božović BoÅ”ko. STRELCI: Pantović 70. i Å oÅ” 83.min (k.u.) (TSC). ŽUTI KARTONI: M.Luković, Terzić i Džinović (IMT), Kuveljić, Stojić, Antonić i Ćirković (TSC).
IMT: Gordić, Vukić, GliÅ”ić, L.Luković (Arsić), Terzić (Lutovac), M.Luković, Delević, Ćirković, Vuković (Džinović), Radočaj (Bilaps), Kijevčanin (Zulfić).
TSC: Ilić, Milovanović (Rakonjac), Milosavljević (Jovanović), Antonić, Stojić, Kuveljić, Pantović (Stanić), Cvetković, Petrović (Å oÅ”), Ćirković, Vulić (Pejić).

Superliga Srbije Superliga Srbije Mozzart Bet Super liga Srbije IMT TSC
Međusobne utakmice
2023-2024
11.02
15:00
IMT
TSC
0
2
IMT
TSC
26.08
18:00
TSC
IMT
1
0
TSC
IMT

Uporedni rezultati

IMT
 
TSC
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
0 (0) Broj pobeda 2 (1)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
2 (1) Broj poraza 0 (0)
0 (0) Dati poeni 3 (1)
3 (2) Primljeni poeni 0 (0)
-3 (-2) gol razlika na utakmicama +3 (+1)
0% (0%) UspeŔnost 100% (100%)
GogiMix1 i joÅ” 6 korisnika su tipovali utakmicu