XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Pobede mlađih kategorija Čukaričkog za kraj, kadeti "jesenji" prvaci Srbije, omladinci slavili u 90. minutu

07.12.2022 sportdc.net

Pobede mlađih kategorija za kraj, kadeti “jesenji” prvaci Srbije, omladinci slavili u 90. minutu--

Posle prvog tima, koji je nešto ranije završio polusezonu, nešto kasnije to su učinile i sve mlađe kategorije Čukaričkog. Poslednji među njima omladinci i kadeti, i to na vrlo uspešan način, pobedama u gostima.

 

Omladinci koje sa klupe predvodi Pavle Delibašić slavili su na gostovanju u Bačkoj Topoli protiv TSC-a sa 2:1, posle preokreta. Domaćin je došao u vođstvo golom Skrobonje u 25. minutu, ali je u natsavku usledio preokret. Izjednačenje je doneo Marko Arsović u 65, a do pobede Brđani su došli pogotkom Janka Rakonjca u 90. minutu.

Omladinci Čukaričkog posle 17 kola imaju 29 bodova. Uprava belo-crnih odlučila je da ove sezone, a to je često bio slučaj i prethodnih, u Omladinskoj ligi Srbije nastupa sa mlađom ekipom, samo su trojica igrača rođeni 2004. godine, većina ih je 2005, dok je najbolji strelac tima Nikša Delibašić rođen 2006. godine, pa rezultati ove selekcije dodatno dobijaju na značaju.

Kadeti su postali “jesenji” prvaci. Oni su takođe nastupali sa mlađim igračima, većina ovih momaka je 2007. godište. Ni to im nije smetalo da nadmoćno budu prvi na izmaku kalendarske godine, posle 17 kola imaju 15 pobeda i samo dva poraza, oba neuspeha doživeli su protiv ekipe Partizana.

Ekipa koju sa klupe predvodi Lazar Popović takođe je slavila u poslednjem kolu u Bačkoj Topoli protiv vršnjaka TSC-a, sa 3:2. I ova selekcija Čukaričkog do pobede je došla u finišu meča, posle velikog preokreta. Doduše, belo-crni su poveli golom Karanovića u 24. minutu, ali su domaći preokrenuli pogocima Stojkova u 27. i Konje u 74. nisu se Brđani predavali, izjednačenje je doneo Vlašković u 87, a trijumf Mladenović u 90+2. minutu. Upravo je Stefan Mladenović pre nekoliko dana potpisao prvi, stipendijski ugovor sa Čukaričkim.

Omladinske lige Omladinske lige Kadetska liga Srbije TSC Čukarički
Nema rezultata