XS
SM
MD
LG
Tekstualni prenos utakmice
Žuti karton
Bojan Mijailović
90'
Žuti karton
Predrag Pavlović
90'
79'
Žuti karton
Nikola Rakić
67'
Žuti karton
Lazar Kojić
57'
Izveštaj utakmice

Trayal odoleo kraj "studenjaka"

24.09.2022 H.D.Vujanović

Detalj sa utakmice - foto: H.D.Vujanović

Gosti iz Kruševca su ušli otvoreno u susret, spremni na nadigravanje. U 10. minutu su stvorili lepu priliku, Mijailović je centrirao, a Radivojević šutirao glavom sa 5-6 metara, na njegovu žalost nije bio najprecizniji, lopta je okrznula stativu i završila u gol autu. Ponovo je Radivojević u prilici, ovog puta 4. minuta kasnije ne koristi grešku Slađana Rakića u odbrani domaćih i sa 10 metara iskosa pogađa samo spoljni deo mreže.

 

Domaći su prvi put pripretili u 29. minutu, Kojić je tukao sa preko 25 metara, Jordanov se ispružio koliko je dug i vrhovima prstiju loptu izbio u korner. To je ujedno bilo sve od današnjih aktera u prvom, fudbalski siromašnom, prvom poluvremenu. 

Furiozno su krenuli u nastavku "Majstori", rezervista Veličković je lepo prodro po boku i centrirao, Ahmetović je na 7-8 metara od gola loše prihvatio loptu, a potom još slabije šutirao visoko iznad gola. Posle još jednog prodora i ubacivanja Veličkovića, domaći ćerdaju još jednu priliku, ovog puta gol gostiju je prebacio Stoisavljević sa desetak metara.

Igrao se 57. minut kad je Obradović u srcu protivničkog šesnaesterca prihvatio dubinsku loptu, izdržao duel sa halfom gostiju Petrovićem, a onda na iznenađenje prisutnih šutirao kolenom pokraj gola. Nedugo zatim ni Đokić sa 6 metara, posle šuta glavom, ne uspeva da savlada Jordanova, gol gostiju u tim trenucima visi u vazduhu.

Kruševljani su se zadnjih 20 minuta malo oslobodili pritiska, protivničke napadače drže na pristojnom rastojanju od svog gola. Kiks su napravili u 82. minutu ostavivši Ahmetovića samog na 8-9 metara, posle udarca iz ugla, ali lopta je nakon njegovog volej udarca završila par centimetara preko prečke. 

Bodom na današnjem susretu gosti mogu biti zadovoljniji, dok domaćim igračima preostaje da u narednim utakmicama podese nišanske sprave. Već u sredu na programu je vanredno 11. kolo, Novobeograđani idu na Ub u goste Jedinstvu, dok "Gumari" na stadionu "Mladost" dočekuju Inđiju.

RADNIČKI (NB) - TRAYAL 0:0

STADION: FK Radnički. GLEDALACA: 300. GL.SUDIJA: Miletić Miroslav. POM.SUDIJE: Vladić Aleksandar i Rađen Predrag. ŽUTI KARTONI: Kojić, N.Rakić i Ristić (Radnički NB), Mijailović i Pavlović (Trajal).

RADNIČKI (NB): Lazarević, S.Rakić, Trajković, N.Rakić, Stanković, Smiljanić (Veličković), Ahmetović (Jevremović), Obradović (Ristić), Nuredini (Stoisavljević), Kojić (Đokić), Melentijević.

TRAYAL: Jordanov, Golubović, Radivojević (Savić), Fratrović (Milisavljević), Stojanović (Matejević), Krstić, Mijailović, D.Punoševac, Petrović, Sredojević, Pavlović.

Prva liga Srbije Prva liga Srbije Mozzart Bet Prva liga Srbije Radnički (NB) Trayal
Međusobne utakmice
2022-2023
22.03
17:00
Trayal
Radnički (NB)
3
2
24.09
16:00
Radnički (NB)
Trayal
0
0

Uporedni rezultati

Radnički (NB)
 
Trayal
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
0 (0) Broj pobeda 1 (1)
1 (1) Broj nerešenih 1 (0)
1 (0) Broj poraza 0 (0)
2 (0) Dati poeni 3 (3)
3 (0) Primljeni poeni 2 (2)
-1 (0) gol razlika na utakmicama +1 (+1)
0% (0%) Uspešnost 50% (100%)
GogiMix1 i još 6 korisnika su tipovali utakmicu