XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Timočanin iz Aleksandrovca nosi sva tri boda

16.05.2021 Žarko Arsić

facebook.com/FK-Timočanin

Na početku utakmice minutom ćutanja odata počast bivšem predsedniku i igraču Župe. Ponovo su fudbaleri Župe razočarali i još jednim porazom su sve dalje od opstanka. Bolje su krenuli gosti i u 17. minutu imali šansu kada Zlatković šutira, a lopta prolazi pored same leve stative gola domaćih. Samo dva minuta kasnije i domaćin je imao šansu ali je Milanović previše držao loptu i akcija je propala. Gosti su poveli u 31. minutu kada je u šesnaestercu domaćina u duelu bio Cvetić i jedan od gostujućih igrača koji pada, a sudija Babić pokazuje na belu tačku. Siguran realizator najstrože kazne je bio Stojadinović. Gosti su petili i pred kraj prvog poluvremena kada su pogodili stativu, a odbijenu loptu su umesto u mrežu poslali pored gola.

 

U drugom poluvremenu gosti su povećali prednost u 55. minutu Stojanović šutira glavom a lopta od stative se odbija iza leđa nemoćnog Blagojevića i završava u golu. Imao je glavni sudija greške kada je Ćirić samo što je ušao u igru posle veoma oštrog starta gostujuceg igrača morao van igre, a na kraju utakmice hramljući otišao je u svlačionicu a da sudija mu nije dodelio žuti karton. U 75.  minutu Stojadinović je odlično namučio golmana domaćih kada je posle odličnog šuta morao loptu da izbacio u korner. Do kraja meča Milanović je par puta šutirao ali golman gostiju je bio uspešniji. Morao je sudija Babić da, da direktan crveni karton Stojanoviću posle veoma oštrog starta nad Lisincem, ali i na to je sudija ostao nem i dodelio mu samo žuti karton. Na kraju 0:2 i pobeda gostiju iz Knjaževca u borbi za opstanak. 

Župa - Timočanin 0:2 (0:1)

Aleksandrovac - Stadion Župe. Bez prisustva publike. Sudija: Nikola Babić 6 (Aleksinac). Strelci: 31. i 55. minut Stojadinović (Timočanin). Igrač utakmice: Stojadinović.

Župa: Blagojević 6, Bogićević 6,5, Stepić 6,5, Kovačević 6,5, Gašić 6,5, Radović 6,5 (Stanić 6), Ugrinić 6,5 (Ćirić 6), (Zdravić 6), Milanović 6, Ignjatović 6,5 ( Lisinac 6,5) Blagojević 6,5 (Đorđević 6,5), Cvetić 6,5.

Timočanin: Nakić 6,5, Milojković 6,5, Kojić 6,5, S.Stojanović 7, Slavković 6,5, Nikolić 7, Dragićević 7 (Anđelković 6,5), Stojadinović 7,5 (Minić -), Zlatković 7 (Ranđelović-), Viđenović 6,5, M.Stojanović 6.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Istok Župa Timočanin
Nema rezultata