XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Pobeda u poslednjoj utakmici na Karaburmi u ovogodiŔnjem Ŕampionatu

30.05.2021 OFK Beograd

Utakmicom protiv TEK Sloga odigran je poslednji meč u ovom Ŕampionatu na Omladinskom stadionu. Nakon čak sedam golova i nekoliko preokreta, OFK Beograd je slavio rezultatom 4-3.

Ā 

Pre utakmice održana je svečanost u čast domaćeg napadača, Ivice Jovanovića, koji je na ovom meču obukao plavo-beli dres 101. put. Poklone su mu predali, predsednik UO, SaÅ”a Stevanović, direktor omladinske Å”kole, Miodrag Marinković, a ispred Kluba prijatelja OFK Beograda 1994, Dejan Gmitrović. Uručena mu je svečana plaketa, dres sa brojem 100 i Å”al OFK Beograda.

Po sunčanom i vetrovitom vremenu viđena je otvorena utakmica, a prvi do vođstva doÅ”li su Romantičari već u 5. minutu kada je strelac bio Kilibarda. Ipak, na poluvreme se otiÅ”lo sa prednoŔću gosta koji su uspeli da preokrenu rezultat i postigne dva pogotka preko Milenkovića i Radojičića.

U nastavku igre goleada je nastavljena. Ofkovci donose novi preokret nakon Å”to je precizan sa "bele tačke" bio Jovanović, a Bajić glavom daje gol nakon asistencije Damjanovića. Gosti poravnjavaju rezultat u 67. minutu kada Milenković u situaciji "jedan na jedan" sa golmanom Milićem plasira loptu u naÅ”u mrežu.

Ipak, tri minuta pre kraja regularnog dela utakmice, Kilibarda efektno iz Ŕesnaesterca iskosa sa desne strane postiže pogodak i donosi OFK Beogradu nova tri boda.
Do kraja prvenstva očekuje nas joÅ” utakmica na Dorćolu koja je na programu sledeće subote u 17 časova.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd OFK Beograd TEK Sloga
GogiMix1 i joÅ” 1 korisnika su tipovali utakmicu