XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

KMF Crvena zvezda nastavila niz i protiv Ŕampiona

29.02.2020 H.D.Vujanović

U okviru 13.kola Prve futsal lige Srbije Crvena Zvezda je u hali ā€žRanko Žeravicaā€œ savladala aktuelnog Å”ampiona Ekonomac 4:2 (3:1) i produžila maksimalan niz.

Zvezda je nastupila bez najboljeg strelca, reprezentativca Strahinje Petrova, koji je odrađivao suspenziju zbog žutih kartona. Crveno-beli su apsolutno zasluženo imali prednost nakon prvog perioda igre. Da su bili prisebniji u zavrÅ”nici razlika je mogla da bude i ubedljivija. Brazilac Tales je na asistenciju kapitena Perića u 8.minutu filigranski preciznim udarcem zatresao nebranjeni deo mreže i načeo protivnika. Tridesetak sekundi kasnije, Tales se naÅ”ao u ulozi asistenta, majstorski pronaÅ”ao Lazara Milenkovića, koji glavom trese mrežu gostiju. Kapiten Marko Perić je u 16.minutu rutinski povisio na 3:0. U 17.minutu Ekonomac je iz prvog ozbiljnijeg udarca smanjio rezultat preko Kristijana Vasića.
Predrag Rajić, stari majstor je iskoristio minimum prostora u 22.minutu da natera Jakova Vulića da po drugi put vadi loptu iz mreže. Gol koji je uneo neizvesnost u naizgled reÅ”enu utakmicu i ulio samopouzdanje Kragujevčanima. Rasplamsala se borba, igralo se veoma čvrsto, Zvezda je imala u pojedinim trenucima viÅ”e od igre, a kvalitet je presudio u 31.minutu. Stojčeski je postavio konačnih 4:2.
Publika je mogla da uživa u igri starih majstora i legendi malog fudbala, dva kapitena, Marka Perića i Predraga Rajića. Zvezdu joÅ” pobeda u Novom Pazaru u narednom kolu deli od potvrde 1.mesta pred plej-of. Pre meča u Novom Pazaru, MiloÅ”a Alilovića i njegove izabranike očekuje duel 1/8 finala Kupa Srbije, protiv Ivanjice.

Ā 

CRVENA ZVEZDA ā€“ EKONOMAC 4:2 (3:1)

Hala: ā€žRanko Žeravicaā€œ. Gledalaca: 200. Sudije: JakÅ”ić, Burojević, Đermanović. Strelci: 1:0 Tales 8.min, 2:0 Marinković 9.min, 3:0 Perić 16.min, 3:1 Vasić 17.min, 3:2 Rajić 22.min, 4:2 Stojčeski 31.min.
Crvena Zvezda: VULIĆ, PERIĆ (kapiten), RNIĆ, KOPANjA, STANOJEVIĆ, D.Popović, Marinković B.Popović, Stojčeski, Tales, Radmanović. Trener: MiloÅ” Alilović
Ekonomac: MILANOVIĆ, DIGIĆ, VASIĆ, RADOJIČIĆ, ROSIĆ, Milenković, Marković, Milivojević, Brdar, Vranić, Rajić (kapiten), Dimitrijević, Jovanović, Milovanović. Trener: Vidan Bojović

Futsal Futsal Prva Futsal liga Crvena zvezda Ekonomac
Nema rezultata