XS
SM
MD
LG

U Staroj Pazovi danas počeo Kvalifikacioni turnir UEFA Regionalnog kupa

Foto: uefa.com

Danas je počeo Kvalifikacioni turnir treće grupe UEFA Regionalnog kupa na kome Srbiju predstavlja Amaterska reprezentacija FS Vojvodine. Turnir se igra od petka do četvrtka (19.09.) u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi. Pored domaćina, na turniru učestvuju reprezentacije Zapadne Slovačke, Severne Makedonije i Tim Rhanbarthol iz Velsa.

Danas je odigrana prva utakmica između Tim Rhanbarthol (Vels) i Zapadne Slovačke i slavili su fudbaleri iz Slovačke rezultatom 3:1. Od 16 časova igrala je Amaterska reprezentacija Vojvodine i Severne Makedonije i pobeda je pripala domaćim igračima rezultatom 2:0. Golove za Amatersku reprezentaciju Vojvodine postigli su Petar Barić u 80. minutu i Milan Bačvanski 90+2 minutu.

U okviru drugog kola, u ponedeljak sastaju se reperzentacije Zapadne Slovačke i Severne Makedonije (12 časova) i amateri Vojvodine i Tim Rhanbarthola iz Vesla (16 časova). Parovi trećeg kola, u četvrtak, su: Zapadna Slovačka - Amaterska reprezentacija Vojvodine i Severna Makedonija - Tim Rhanbarthol iz Velsa (16 časova).

Pobednik turnira plasiraće se na završni turnir UEFA Regionalnog kupa, na kome učestvuje osam ekipa (pobednici osam kvalifikacionih turnira), podeljenih u dve grupe sa po četiri ekipe.