XS
SM
MD
LG

Takmičarac i disciplinac iz FS Beograda radili prekovremeno

Komesar za takmičenje Srpske lige Beograd, Velibor Novović, doneo je na današnjoj sednici takmičarsku odluku u vezi prekinute utakmice 14. kola FK Zemun - FK Rad. Nakon prikupljenih izveštaja i uzimanja u obzir svih okolnosti koje su prethodile trajnom prekidu utakmice donešena je odluka da se utakmica registruje službenim rezultatom 3:0 u korist FK Zemun.
Komesar za takmičenje je podneo i disciplinsku prijavu protiv klubova i svih učesnika incidenata na navedenoj utakmici, disciplinskom sudiji Srpske lige Beograd na dalje postupanje i primenu Disciplinskog pravilnika FSS.
Komesar za disciplinu Zonske lige Beograd, Vuk Blečić, postupajući po prijavi Oficira za integritet FS Beograda Dragana Krstića, doneo je odluke o kažnjavanju fudbalskog kluba Boleč i igrača Zorana Cvitkovca i Miloša Mladenovića zbog učinjenih prekršaja na utakmici 12. kola FK Zuce 2019 - FK Boleč odigranoj 29.10.2023. godine u Zucu.
Fudbalski klub Boleč je kažnjen oduzimanjem 12 bodova zbog učinjenog prekršaja iz Disciplinskog pravilnika FS Srbije. Igrači fudbalskog kluba Boleč, Zoran Cvitkovac i Miloš Mladenović, kažnjeni su zabranom nastupanja na prvenstvenim i kup utakmicama u trajanju od 6 meseci po odredbama Discipinskog pravilnika FS Srbije.
Protiv ove Odluke može se izjaviti žalba Komisiji za žalbe FS Beograda u roku od 48 sati od dana prijema Odluke na zvaničnoj adresi elektronske pošte.