XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Jedinstvo (SP) - Inđija 0:3
Jak vetar je danas bio najjači rival trećeligašu Jedinstvu i prvoligašu Inđiji. Tako je ova pripremna utakmica odigrana po gotovo nemogućim uslovima, ali su se igrači svojski trudili da se nametnu svojim trenerima. U prvom poluvremenu nije viđen ni jedan gol, iako je bilo prilika da se zatrese mreža, pogotovo Radojkovića. Međutim ni Jedinstvo nije bilo potpuno bezopasno i čini se da je trener Macura na dobrom putu da sastavi tim kadar opstanka u trećeligaškom društvu.

Drugo poluvreme i na terenu su dva nova tima. Inđija je u ovom poluvremenu bila dominantna, iako je igrala i protiv vetra. Ta igra je donela rezultat tek u 74. minutu kada je Lemajić zeleno-bele doveo u vođstvo. Pre toga je viđena sjajna akcija Kordolupa i Avrića, pa je Lemajić bio „samo“ nemilosrdni egzekutor.

Drugi gol je viđen u 79. minutu. Sada je Kordolup bio strelac. Petrović je izborio jednu loptu na polovini Jedinstva, pružio je pas ka Lemajiću, a ovaj je uputio šut, koji je na kraju ispao centaršut i omalenom Kraljevčaninu nije bilo teško da povisi rezultat na utakmici.

Treći gol je bio opet delo inđijskog gorostasa, Lemajića. Prosto je bilo milina gledati taj vanserijski potez kada je iskosa sa desne strane lobovao istrčalog golmana Jedinstva za konačnih 3:0. Bio je to 89. minut meča.

Na kraju reč i o arbitru, Miloradu Mažiću. Njegovo ponašanje na terenu i odnos ka igri i svojim mladim pomoćnicima je bio za primer. Školsko suđenje internacionalca.

Stara Pazova. Sportski centar FSS. Gledalaca oko 50. Sudija: Mažić iz Vrbasa. Strelci: Lemajić 74. i 89.minut i Kordolup u 79.minutu.

Jedinstvo: Radojković, Šuša, Stegnjajić, Lukić, Igrač, Ivić, Milanović, Žakula, Stojanov, Živković, Janković. Igrali su još: Mijatović, Ožegović, Fabok, Kosanac, Ogrizović, Mrkajić, Radisavljević, Manojlović. Trener: Dragan Macura.

Inđija: Milinović, Stevančević, Stanković, Jakovljević, Živković, Tomanović, Tomčić, Ivković, Košutić, Dimitrov, Dubajić. Igrali su još: Dizdarević, Mijailović, Dukanac, Savić, Zelić, Krivokuća, Krstić, Avrić, Petrović, Kordolup, Lemajić. Trener: Zoran Govedarica.