XS
SM
MD
LG

Letnji vaterpolo kamp Akademije talenata i Radničkog u Kragujevcu

Foto: SPD Radnički

Vaterpolo klub Radnički i Akademija talenata organizuju internacionalni Letnji kamp namenjen dečacima i devojčicama uzrasta od 5 do 19 godina. Ovaj kamp će se održati u prelepom gradu Kragujevcu, u dva termina, od 1. do 10. i 11. do 20. avgusta.

Cilj kampa je da pomogne deci da unaprede svoje vaterpolo veštine i iskuse rad u većim sportskim sistemima. Tokom trajanja kampa, učesnici će imati priliku da se upoznaju i uče od najvećih imena u ovom sportu. Kvalitetni treneri, predvođeni koordinatorima Nikolom Rađenom i Draganom Kozomorom, pružiće deci mogućnost da isprave svoje greške, usavrše veštine i nauče mnoge nove stvari. Pored pomenutih koordinatora, supervizor kampa je prvi trener Radničkog, Uroš Stevanović, a tu je i mnogo drugih dokazanih stručnjaka poput Miloša Ostojića, trenera golmana Radničkog i seniorske reprezentacije Srbije.

Pored vaterpolo treninga, deca će se družiti sa iskusnim igračima, razmenjivati iskustva i stvarati nova prijateljstva. Osim što će imati priliku da se dublje upuste u svet vaterpola, učesnici će takođe naučiti vrednosti kao što su disciplina, timski duh i upornost, koje su neophodne za postizanje uspeha u ovom sportu. Kamp će im pružiti priliku da razviju svoje veštine, ali i da steknu samopouzdanje i veru u sopstvene sposobnosti.

Vaterpolo klub Radnički i Akademija talenata, sa svojom bogatom istorijom i uspesima, pružaju deci jedinstvenu priliku da se povežu sa ovim sportom na najvišem nivou. Kroz kamp, žele da inspirišu mlade vaterpoliste i da im pokaže put ka uspehu.

Ovaj kamp je sjajna prilika za sve dečake i devojčice koji vole vaterpolo da se usavrše u ovom sportu i steknu neprocenjivo iskustvo. Prijave su otvorene za sve zainteresovane, a broj mesta je ograničen. Ne propustite priliku da provedete nezaboravno leto uz vaterpolo i steknete nove veštine i ostvarite svoje snove. Prijave za kamp: akademijatalenata.com/prijavi-se