XS
SM
MD
LG
11.12.2012 S.Blagojević

Humanitarna utakmica u čast Zvonka Milojevića

Pod ovim geslom večeras je u kruševačkoj hali sportova odigrana utakmica veterana FK Napretka i Beogradske Crvene zvezde a u predigri pionira FK Kruševac i FK Crvena zvezda a sav prihod od ulaznica predat je legendarnom golmanu Crvene zvezde iz Tokija kada je Zvezda postala svetski prvak, anderlehta i Lokerena Zvonku Milojeviću radi

njegovog daljeg lečenja. U organizaciji FK Kruševca, navijačke grupe Delije iz Kruševca, FK Crvene zvezde i FK Napretka u solidno popunjenoj kruševačkoj hali pred oko 3000 gledalaca, koji su ovacijama pozdravili legendarnog golmana uz stalno skandiranje Delija BORI SE MILOJE. najpre su pioniri FK Kruševca prosto pregazili svoje vršnjake iz Zvezde rezultatom 5:0, da bi potom na teren istrčali veterani Napretka i Crvene zvezde predvođeni svojim selektorima Jovanom Kuletom Aćimovićem i Dušanom Ducom Pešićem. Uspešniji su bili gosti posle bezbroj lepih poteza sa obe strane Zvezda je predvođena kapitenom Zdravkom Borovnicom pobedila sa 10:7. Na kraju svi su bili zadovoljni i organizatori i Delije i Zvonko Milojević dirnut ovom akcijom ali i masa dečaka i devojčica koji su uspeli da se slikaju sa legendarnim golmanom. Na kraju treba posebno istaći i da su kafe bar MAGNETIK Darka Mandare zatim Fudbalski savez Rasinskog okruga kao i Gradski fudbalski savez Kruševca posebno donirali akciju dodelom novčanih priloga Zvonku Milojeviću.

FK Kruševac - FK Crvena zvezda (pioniri) 5:0 (2:0) Strelci: 1:0 Radosavljević u 2, 2:0 Komlenović u 10, 3:0 Komlenović u 21, 4:0 Delić u 23, 5:0 Komlenović u 29. minutu. Sudije Marko Aleksić i Dodić ( obojica Kruševac) FK KRUŠEVAC: Brkić, Delić, Petković, Stajković, Belić, Komlenović, Mandara, Kostić, Radosavljević, Arsić, Miladinović, Veljko Ilić, Mijajlović, Aleksa Ilić, Đokić, Milosavljević, Filipović. CRVENA ZVEZDA: Jordanov, Bogdanović, Sare, Stanković, Aćimović, Gojković, Živanović, Kantar, Jovanović, Đukić, Stevović. Briljirali su puleni Ivana Mitića i deklasirali Beograđane a posebno je briljirao Saša Komlenović trostruki strtelac za Kruševljane.

FK Napredak - FK Crvena zvezda (Veterani) 7:10 (4: 5)
Strelci: 1: 0 Kojičić u 1, 1: 1 Škorić u 1, 1: 2 Škorić u 8, 2: 2 Filipović u 10, 3: 2 Filipović u 11, 4: 2 Sakić u 13, 4: 3Turkalj u 14, 4: 4Branko Nikolić u 17, 4: 5 Ćula `u 20, 4: 6Ćula u 23, 4: 7Sakić u 28, 4: 8 Turkalj u 29, 4: 9 Ćula u 30, 5: 9 Kojičić u 31, 6: 9 Ristić u 34 , 7: 9 Ristić u 37, 7: 10 Ćula u 40 minutu. Sudije Darko Rasinac i Bojan Milić (obojica Kruševac) FK. NAPREDAK: Bakuš, Milutinović, Popović, Zogović, Mitrović, Ristić, Filipović, Sakić, Kojičić, Ivković FK CRVENA ZVEZDA: Branko Katić, Zdravko Borovnica, Dalibor Škorić, Branko Nikolić, Dejan Turkalj, Slaviša Ćula i Nenad Sakić. Mnogo lepih poteza , odlične odbrane Napretkovog golmana Bakuša zadovonjili su sve koji su došli u misiju pomoći Zvonku Milojeviću. Treba reći da Je Nenad Sakić bivši igrač Napretka i Zvezde igrao po jedno poluvreme za obe ekipe.