XS
SM
MD
LG

ZMOL: Arilje - Tara 0:3

U sportskoj hali u Arilju odigrano je zadnje kolo odbojkaške lige ZMOL za žene. Arilju je gostovala  odlična ekipa "Tare iz Bajine Bašte. Iako su u predhodnom kolu  izgubile od ekipe "Zlatara" na domaćem terenu i tako iznenadile sve poznavaoce odbojke u regionu došle su u Arilje da ostvare još jednu pobedu. Utakmica je počela sa ubedljivim vodstvom domaćih igračica, a gošće iz B. Bašte , kao da se nisu još opravile od poraza iz predhodnog kola, ali već sredinom prvog seta  na servis Milanović Snežane "Tara" osvaja šest vezanih poena i prelazi u vodstvo koje nije ispustla do kraja seta koji se završio rezultatom 23-25.

Drugi set Bajinobaštanke počinju bojažljivo i dozvoljavaju da domaćin povede, ali vrlo brzo  uspevaju da konsoliduju  odbranu i posle  nekoliko dobrih prijema, odlično izvedeni napadi dovode  ih u situaciju da pređiu u vodstvo, pri čemu su im svesrdno pomogle i domaće igračice koje su  neshvatljivo loše  primale servis godtujućih igračica. Konačno na kraju drugog seta 16: 25 verno odslikava odnos  snaga na terenu.

Treći set je počeo kao i drugi, ali su gošće brzo uhvatile prijljučak i sigurnom igrom tokom celog seta  pokazale da  zasluženo dele prvo mesto  na tabeli. Rezultat na kraju seta bio je  20: 25 . Ovom utakmicom završen je prvi deo lige , a prvo mesto dele "Sloga"iz Priboja, "Tara"iz B. Bašte i "Zlatar" oz Nove Varoši.

Prvo kolo drugog dela prvenstva igra se početkom marta maeseca 2013 godine.

Posle utakmice predsednik kluba "Tara"iz B. Bašte Mihailo Jevtić  izjavio je da će njihov klub  u predstojećoj pauzi pokušati da ispravi nedostatke koji su uočeni u jesenjem delu sezone. Najavio je da će se do kraja  prelaznog  roka  pojačati  sa nekoliko iskusnih  igračica i pokušati da ostvare plasman u viši rang takmičenja.


Arilje 0 : 3 Tara
Lučani 2 : 3 Stars
Sjenica 0 : 3 Sloga
Zlatar 3 : 0 Čačak
Tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Sloga 7 6 1 18
2 Tara 7 6 1 18
3 Zlatar 7 6 1 18
4 Lučani 7 2 5 7
5 Arilje 7 2 5 7
6 Stars 7 3 4 6
7 Čačak 7 2 5 6
8 Sjenica 7 1 6 4