XS
SM
MD
LG

GFL Smederevo: Drugovac - Lunjevac 2:0

Drugovcani su danas odigrali slabije nego ocekivano ali ipak dosli do bodova. Oba gola postignuta su posle kaznenih udaraca.

U prvom poluvremenu topovski je sutirao Ljubisa Stojanovic, lopta je ka golu letela ko tane, jedan igrac Lunjevca se branio rukama i sudija je opravdano pokazao na belu tacku. Siguran je sa bele tacke bio Dragan Rakic. Gosti su kasnije pripretili iz kontre ali se rezultata nije menjao.

U drugom su domaci napadali, gosti pretili iz kontri i opet igranje rukom u kaznenom prostoru Lunjevca i sudija opravdano pokazuje na belu tacku. Opet je Rakic bio precizan i postavio konacan rezultat.

Gosti su pokazali potencijal, mlada su ali izuzetno perspektivna ekipa koja ima veoma lepu buducnost ako ostane duze na okupu.

Drugovcanima slede derbi na strani protiv Vodnja, koji je opet pobedio na strani i vezao dve pobede na dva teska gostovanja i zauzima prvo mesto na tabeli Gradske lige grupa Sumadija. Bice to ujedno derbi susret prvog dela prvenstva uz utakmicu Udovice - Badljevica, ta dva meca mogla bi dosta da uticu na dalji tok prvenstva iako ce se stvari resavati u drugom delu prvenstva.

U timu Drugovca se pored pomenutog Ljubise Stojanovica istakao rezervista Nenad Jocic, populani Nesa Kurta koji je u jednoj situaciji sprecio cist gol i uneo sigurnost odbrani Drugovca.

 


Ravni Gaj 1 : 2 7. Jul
Drugovac 2 : 0 Lunjevac
Badljevica 7 : 1 Petrijevac
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 7. Jul 5 4 1 0 13
2 Podunavac 5 3 2 0 11
3 Drugovac 5 3 1 1 10
4 Badljevica 5 3 0 2 9
5 Ravni Gaj 5 2 0 3 6
6 Lunjevac 6 1 0 5 3
7 Petrijevac 5 0 0 5 0