XS
SM
MD
LG

GFL Šumadija - Play Out: Drugovac - Badljevica 1:1

Gosti su se pojavili u jakom sastavu sa tri veoma kvalitetne izmene dok su domaći imali samo 11 igrača, bez zamena. Utakmica je bila borbena, ne lepa za gledanje, sa dosta prekida i pogrešnih pasova. Konačan rezultat možda i najrealnije oslikava odnos snaga na terenu. U prvom poluvremenu gosti su propustili najbolju priliku kada je prinudni golman domaćih Mladen Milojević sačuvao mrežu u situaciji jedan na jedan sa napadačem.

Domaći su pretili najviše iz prekida i posle jednog su i došli u vođstvo kada je loše odbijenu loptu golmana Marko Radisavljević Bambi smestio u mrežu uz pomoć igrača gostiju koji nije mogao da spasi gol. Gosti su izjednačili posle kornera, kada je njihov napadač ostao sam kao duh na drugoj stativi a lopta preletela odbranu domaćih. Slađi bod ostaje domaćima jer su uspeli da sačuvaju prvo mesto u Play Out-u u svojoj grupi.

Drugovac je nastupio u sastavu: Mladen Milojević, Ivan Đorđević, Radoslav Marković, Nikola Živojinović, Bojan Mladenović, Dragan Stevanović, Aleksandrar Nešić, Aleksandar Nikolić, Marko Radisavljević i Aleksandar Đorđević DŽidžin.

Mladen Milojević može da ponese i epitet igrača utakmice iako je prinudno stao na gol. Čestitke za igru zaslužuje kompletna odbrana Drugovca koja je u poslednjih 10-ak minuta uspela da sačuva remi, iako su gosti zaigrali sa tri špica. Gosti su se predstavili kao dobra ekipa i čini se da ih je taj rani promašaj koštao pobede.

Na tribinama je bilo 60-ak navijača koje je izmamilo lepo vreme, pravdu je dobro delio Đorđe Kokerić. Akteri susreta su se sportski pozdravili posle utakmice što je i najvažnije iako je u pojedinim momentima bilo žustro na terenu.