XS
SM
MD
LG

Crvena zvezda u polufinalu IHL-a!

Detalj sa meča - foto: czbg.net

Hokejaši Crvene zvezde ostvarili su svoj prvi cilj. Večeras su u solidno popunjenoj ledenoj hali Pionir uspeli da savladaju ekipu Siska rezultatom 6:2 i tako se plasiraju u polufinale Regionalnog takmičenja gde će najverovatnije igrati protiv ekipe Slavije.

Odlična prva trećina crveno-belih koji su nakon 8 i po minuta vodili sa 2:0. Strelci su bili Dragović i Janković. Za očekivati je bilo da se Sisak neće predati, pa su gosti preuzeli inicijativu i preko Puzića smanjili na 2:1 i posle toga imali još nekoliko prilika koje nisu iskoristili. Iapk, hrabru igru crveno-beli su krunisali na svega nekoliko sekundi pred kraj prvog perioda, a strelac je bio Novaković (3:1).

I u drugom periodu smo videli dobar hokej, ali samo jedan gol. Crvena zvezda je igrala pametno i nije dozvoljavala gostima da se vrate u meč, a onda je preko Mitrovića uspela da poveča svoje vođstvo na 4:1 što je bio i rezultat s kojim se ušlo u poslednji period.

I u trećem periodu Zvezda je bila bolja i tu trećinu je rešila u svoju korist rezultatom 2:1. Prvo je Sabadoš pogodio za 5:1, da bi Vragolović smanjio na 5:2, a konačnih 6:2 delo je Dragovića. Na kraju su navijači aplouzom pozdravili Zvezdine oklopnike koji sada čekaju svog protivnika u polufinalu.

SKHL Crvena zvezda – KHL Sisak 6:2 (3:1, 1:0, 2:1)

Crvena zvezda: Ranković, Bodiš, Anić (1 as), Dragović 2 (1 as), Gvozdenović, Ivanović, Janković 1, Jovanović, Kravljanac, Leštarić (2 as), Mitrović 1, Novaković 1, Podunavac (1 as), Sabadoš 1 (1 as), Španjević (1 as), Stojanović, Vdović, Cvik. Trener: Nikola Bera.

Sisak: Anderson, Baždar, Bezuk, Čanić, Dejanović, Dobrić (1 as), Jarčov (1 as), Komljenović, Kralj, Krikšić, Ličina, Platužić, Puzić 1, Selitaj (1 as), Stančić, Vragolović 1, Vilk. Trener: Siniša Pelikan.

Izvor: czbg.net