XS
SM
MD
LG

OKS: Proslavljena stota olimpijska medalja srpskog sporta

Ivana Maksimović je u Londonu Srbiji donela 100. medalju na olimpijskim igrama! Klub Srbija je bio mesto proslave ovog uspeha naše sjajne takmičarke koja je osvojila srebro u disciplini malokalibarska puška trostav.

Istorijski uspeh za Srbiju Ivana je proslavila u velikom društvu, ali sve vreme bila u centru pažnje ponosno noseći odličje. Čestitke je primala sa svih strana, kao i njeni roditelji Goran i Miriban Maksimović.

Velikoj proslavi pridružili su se strelci Zorana i Jelena Arunović, Jasna Šekarić, plivač Milorad Čavić, atletičari Asmir Kolašinac i Emir Bekrić, veslači Goran Jagar, Miloš Vasić, Nenad Beđik, Radoje Đerić i Miljan Vuković. Naravno, prisutni su bili i Vlade Divac, predsednik i Đorđe Višacki, generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije.

Posle oficijalnog dela, naši asovi su se družili sa prisutnima, delili autograme, igrali pikado i stoni fudbal u sobi za zabavu i ispratili Bolta na putu do novog zlata.

Veliki uspeh obeležen je na impresivan načina, kako to i dolikuje. Sportisti su obećali: “Na istom mestu proslavićemo i 101. odličje”!


OKS