XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Srem – Sloboda 2:1

Srem - Sloboda

Već posle nekoliko minuta igre gosti iz Donjeg Tovarnika su došli u vođstvo. Dragojević je iz ugla centrirao pred gol Srema, gde se najviši u skoku bio Lazarević, koji dobro odmerenim udarcem glavom, šalje loptu iza leđa Štampara. Sloboda je, po opštoj oceni, imala više od igre u prvih dvadesetak minuta utakmice. Vremenom, njeni igrači kao da su „gubili konce igre“, te su dozvolili da Srem preko Mikića u poslednjim minutima prvog poluvrema poravna rezultat.

  U nastavku utakmice, po običaju, Sloboda je promenila kompletnu postavu, što je bio jedan od razloga promene rezultata u 60. minutu: Aleksić dovodi domaćina u vođstvo od 2:1, što je, ujedno bio i konačan rezultat.

  Jakovo: Pomoćno igralište Srema. Sudija: Petar Petrović (Jakovo). Strelci: Mikić u 43. i Aleksić u 60. minutu (Srem), Lazarević u 3. minutu (Sloboda).

  SREM: Štampar, Perić, Stašić, Radanović, Jelenković, Jeftić, Solaković, Mikić, Mladenović, Aleksić, Pejović. Igrali su još: Begović, Stevanović, Ćirić, Mančić, Uka,

  SLOBODA: Šljukić, Stević, Lazarević, Ninić, A. Simić, Radošević, Dragojević, Jakšić, Aćimović, Đorđević, Vukotić. Igrali su još: Ristić, M. Simić, Štulić, Javorac. Đuričić, Ćulum, Đorđić, Salkonić, Bojić, Šobot i Jovičić.